ЛЕОВЕТ, ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА
Адреса:
79018, м. Львів, пл. Липнева, 9
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЕОВЕТ, ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА

ЛЕОВЕТ, ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА
Адреса:
79018, м. Львів, пл. Липнева, 9
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЛЕОВЕТ, ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА
Адреса:
79018, м. Львів, пл. Липнева, 9
Телефони:

Діяльність

Фото — ЛЕОВЕТ, ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА Широкий спектр ветеринарних послуг:
- хірургія - операції різного ступеня складності;
- дентальний (стоматологічний) рентген;
- стоматологія;
- ортодонтія (корекція прикусу);
- УЗД;
- терапія;
- вакцинація;
- чіпування;
- титр антитіл до сказу;
- лабораторна діагностика.

Інформація

Якщо ви турботливий власник чи власниця чотирилапого друга, то повинні знати, що кожна тварина постійно потребує уваги, турботи та відповідного догляду. Це живе створіння, яке так само, як і люди, може бачити сни, полюбляти ласувати улюблені страви, сумувати, а також хворіти, відчувати біль і плакати.

Якщо ви помітили щось дивне у поведінці домашнього улюбленця, це може бути тривожним дзвіночком, що тваринка захворіла, її щось турбує, вона відчуває біль. Тому варто одразу ж звернутися до фахівця, який зможе допомогти.

У ветеринарній клініці ”ЛеоВет” ви отримаєте висококваліфіковану вузькоспеціалізовану допомогу. Наші лікарі регулярно проходять стажування та приймають участь у міжнародних ветеринарних конгресах і конференціях, як в Україні так і закордоном, для поглиблення та вдосконалення своїх знань і навичок.

Сучасне обладнання дозволяє нам проводити весь спектр послуг та надавати ветеринарну допомогу будь-якої складності.

У ветеринарній клініці ”ЛеоВет” потурбуються про кожну тваринку, проведуть необхідні обстеження, аналізи та вакцинації. Ми оперативно виявимо причину поганого самопочуття та усунемо її. Надамо консультації щодо харчування та виховання.
Також в нашій клініці є ветеринарна аптека та лікувальні дієти.

ЛеоВет” чекає на вас та ваших улюбленців!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Субота:
10:00 — 17:00
Оновлення даних: 02.08.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

ветеринарна клініка франківський район, ветеринарні клініки у франківському районі, ветеринарія у львові, ветклініка львів, ветеринарна клініка львів, ветклініка привокзальна, послуги ветеринара, ветдопомога львів, тарифи на ветеринарні послуги, ветеринарна допомога львів, ветеринар у львові, ветлікарні львова, ветлікар львів, ветеринарна стоматологія франківський район, стоматолог для тварин, собак, котів, вакцинація тварин ціни, чіпування домашніх тварин, узд тварин вартість, хірург для тварин у львові, ветеринарний стоматолог, ветеринарний стоматолог львів, ортодонто львів, ветортодонт, корекція прикусу, корекція прикусу львів, корекція прикусу собаки, пломбування зубів, пломбування зубів тваринам львів, пломування зубів коту, пломбування зубів собаці, стоматологічний рентген, стоматологічний рентген львів, рентген для тварин, рентген для тварин львів, дентальний рентген для тварин, дентальний рентген львів, чіпування, чіпування собаки, чіпування кота, вакцинація, вакцинація кота, вакцинація собаки, титр антитіл львів, титр антитіл до сказу, документи для виїзду тварини за кордон, узд, узд кота, узд собаки, кастрація, стерилізація, кастрація кота, стерилізація кішки, стерилізація собаки, кастрація кобеля, кастрація собаки, мастектомія, блефаропластика, видалення пухлин, ветеринарний онколог, ветеринарний хірург, ветеринарний офтальмолог львів, ветеринарний хірург львів, видалення пухлин львів, видалення пухлини в кота, видалення пухлини в собаки, кастрація крипторха, кастрація крипторха львів, лікування піометри, лікування піометри львів, узд нирок в кота, узд сечового міхура, узд сечового міхура в собаки, видалення зубів у собаки, видалення зубів у кота, видалення зубів тварині, санація ротової порожнини, зняття зубного каменю, чистка зубів, чистка зубів львів, зняття зубного каменю львів, ветаптека львів, ветаптека привокзальний, ветеринарна аптека львів, ветеринарна аптека львів

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.