Контакти

Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

АПЕКС, CПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Контакти

Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Бузкова, 2

Діяльність

Картодром, картинг. Роллердром - катання на роликах, хокей на роликах. Обладнаний зал для кросфіту та важкої атлетики. Боулінг, дзеркальний лабіринт, баскетбол.

Інформація

«АПЕКС» — це перший в місті Львові критий картодром площею 2800 кв.м і довжиною траси 360 м, з можливістю участі одночасно п’яти машин, потужністю 8 к.с., обладнаних потужними двигунами HONDA, об’ємом 240 куб.см, що розвивають швидкість до 50 км/год. Траса обладнана системою хронометражу, яка фіксує проходження кола до 1/100 секунди, фіксує найкращий час проходження кола, швидкість руху картів, кількість кіл, рейтинг учасників.

Ролердром у спортивно розважальному комплексі «АПЕКС» — це простір для катання на роликах площею 680 кв.м, покриття унікальне своєю нешкідливістю до роликових ковзанів, практично не зменшуючи їх термін дії. Тепер ніякі погодні умови не зможуть зупинити ваше бажання розважитись на роликах, адже ролердром СРК «АПЕКС» знаходиться в закритому приміщенні! Катання не агресивне, приходьте всією родиною!

Тир для стрільби з пневматичної зброї! Напевно дехто з нас навіть і не дуже уявляє що це таке, і «з чим його їдять», особливо молодь. Старше покоління з теплотою та задоволенням пам’ятає стрілецьки тири-вагончики, секції юного стрільця в школі, ДТСААФ. На невелику жаль, тепер сучасний світ інтернету та потужних комп’ютерних ігор поглинув це, і тепер насичує наш відпочинок.

Кафе в СРК «АПЕКС» — це стильний заклад, орієнтований на різні вікові та соціальні групи людей, які не уявляють свого життя без спорту, а також люблять смачно поїсти під час перегляду улюблених передач, трансляцій в реальному часі спортивних подій, будь це «Формула 1», Ліга Чемпіонів, Чемпіонат України, кубкові турніри, вечори боксу, хокею, великого тенісу, баскетболу… Цей список нескінчений! До нас приходять попити пива з закусками або повечеряти, подивитися улюблені спортивні події, поспілкуватися з однодумцями, ну і, звичайно, порозважатися на картингу чи ролердромі та постріляти в тирі.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
14:00 — 24:00
Вівторок:
14:00 — 24:00
Середа:
14:00 — 24:00
Четвер:
14:00 — 24:00
П'ятниця:
11:00 — 24:00
Субота:
11:00 — 24:00
Неділя:
11:00 — 24:00
Оновлення даних: 23.06.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.