ГАЛИЧ ДРАЙВ, АВТОШКОЛА
Адреса:
79071, м. Львів, вул. Щирецька, 36
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ГАЛИЧ ДРАЙВ, АВТОШКОЛА

ГАЛИЧ ДРАЙВ, АВТОШКОЛА
Адреса:
79071, м. Львів, вул. Щирецька, 36
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ГАЛИЧ ДРАЙВ, АВТОШКОЛА
Адреса:
79071, м. Львів, вул. Щирецька, 36
Телефони:

Діяльність

Фото — ГАЛИЧ ДРАЙВ, АВТОШКОЛА КУРСИ ВОДІЇВ КАТЕГОРІЇ ”В”.

У нашій автошколі висококваліфіковані викладачі з багаторічним досвідом роботи допоможуть Вам оволодіти знаннями. Процес навчання проходить в затишному, сучасному, добре обладнаному класі, і передбачає не просте заучування або читання лекцій, ми перетворюємо свої заняття в цікавий процес, що сприяє кращому засвоєнню матеріалу.

Ми керуємося принципом «водій народжується на дорозі», тому водінню у нас навчають тільки досвідчені інструктори, які знаходять індивідуальний підхід до кожного, ввічливо, терпляче пояснюють помилки і завжди приходять на допомогу своїм учням.

Навчаючись у нас, Ви в короткі терміни зможете осягнути не тільки правила дорожнього руху, але й головні аспекти взаємин водіїв на дорозі, основи безпеки дорожнього руху та повний курс водіння автомобіля.

Інформація

Ви втомилися їздити на громадському транспорті? Ви хочете бути успішним і самодостатнім? Шукаєте найкраще поєднання ціни та якості послуг на курси водіння? До Ваших послуг надійна автошкола європейського рівня «ГАЛИЧ ДРАЙВ».

Можемо Вас запевнити, що водійські права – стануть вашою перевагою, а значить, і запорукою для кар’єрного зростання. Отримати водійське посвідчення – це немов отримати чергові бали в особистих досягненнях, які суттєво полегшують життя. Адже коли ми підвищуємо рівень своїх знань, досягаємо поставленої мети, ми тим самим підвищуємо і рівень свого життя. Головне – ставити реальні цілі, бути наполегливим у їх досягненні.

Автошкола «ГАЛИЧ ДРАЙВ» ставить перед собою цілком реальне завдання – підготувати такого водія, який зможе впевнено, надійно і безпечно керувати автомобілем, без ризику, як для себе, так і для інших учасників дорожнього руху.

Будьте впевнені в тому, що колектив автошколи «ГАЛИЧ ДРАЙВ» направляє свій потенціал, досвід і знання на виконання поставленого завдання.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Синишин Роман Володимирович — директор
Рік заснування:
2016

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 21:00
Вівторок:
09:00 — 21:00
Середа:
09:00 — 21:00
Четвер:
09:00 — 21:00
П'ятниця:
09:00 — 21:00
Субота:
09:00 — 21:00
Неділя:
09:00 — 21:00
Оновлення даних: 27.02.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

автокурси львів, курси водіїв, отримати права категорії b, авто курси, автоінструктор водіння, автокурси ціни, автошкола вартість, автошкола відгуки, автошкола водіння по місту, автошкола ціна,

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.