Контакти

Фактична адреса:
79049, м. Львів, просп. Червоної Калини, 62а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ДОДЖІ, КАРАТЕ І ФІТНЕС КЛУБ

Контакти

Фактична адреса:
79049, м. Львів, просп. Червоної Калини, 62а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79049, м. Львів, просп. Червоної Калини, 62а
Телефони:

Діяльність

У клубі DODGI проводяться тренування з карате для дітей від 4 і до 16 років та фітнес тренування для жінок.
Ми гарантуємо цікавий процес і реальний результат!

Ми впевнені, людина, яка приходить в зал виключно заради досягнення певної цілі, не отримує максимум драйву та задоволення. Тому у нас тренувальний процес – це активна, цікава, насичена робота, наповнена спілкуванням.

І навпаки – людина, яка отримує максимум драйву та задоволення, переважно здобуває найсильніший результат.

НАШІ ПЕРЕВАГИ

Круті, строгі, але дуже веселі тренери

Ми гарантуємо результат від тренувань, якщо ні – то ми повернемо ваші гроші

Дуже драйвові програми тренувань

Великий обладнаний зал

Зал знаходиться в сучасному торговому комплексі в центрі Сихова

Змагання, майстер-класи, семінари, спортивні табори

Стиль життя – клубні події, заходи, зустрічі

Інформація

Карате
Ми хочемо показати, що таке сучасне карате. Велика частина тренування проходить в ігровому стилі, таким чином ми відпрацьовуємо на максимум фізичні якості, а спортсмени на кожне тренування ідуть як на свято. Це стимулює, це дає додатковий поштовх, це народжує пристрасть.
Наша основна задача і ціль - виховати в першу чергу сильних особистостей. Розвиток і тренування саме моральної сили дає неймовірні результати. Взагалі розвиток духу і моралі дає правильні поняття, думки, інтереси, цілі, захоплення. Коли в тебе в голові цікаві, світлі ідеї і думки, вони не дадуть знаходитись в поганій компанії, інтереси не ті.
Тільки після того як дитина освоїла загальні основи координації рухів, можна переходити до складних технічних елементів, ударів, блоків, серій ударів.
Наш підхід комплексний, ми розвиваємо різні сторони талантів наших учнів, даємо проявити себе, розкрити потенціал.
Наша авторська програма допомагає комплексно розвивати в дітях координацію рухів, спритність, швидкість, силу, витривалість, вчить ефективну бойову систему від основ – до високого професійного рівня.
А також ми велику увагу приділяємо розумовим та вольовим якостям маленьких спортсменів, вони стають самостійнішими, відповідальнішими і, головне, впевненішими у собі, починають краще вчитись.
Зробіть дитині корисний подарунок, який дасть результати на все життя

Фітнес програми
Всі фітнес програми створені саме для жінок. Це дає змогу жінкам розвиватись і ставати відкритими. На тренуваннях повинна бути вперта робота, а ми зробимо все, щоби ви відчули мотивацію, бажання і опирались на наш досвід. Все створено для досягнення результатів - музика, вправи, атмосфера. Ми хочемо, щоб ви перевершили свої сподівання та вийшли за рамки ваших можливостей. Ви заслуговуєте цю годину для себе!
Тренування - це те, що дає впевненість, силу, а також можливість виходити за власні рамки, робити те, що раніше здавалось неможливим. І це не тільки про фізичні результати, а й про силу бажання кожного дня ставати кращим та сміливішим. Ми хочемо бачити наших клієнтів саме такими, бачити все кращі результати з кожним тренуванням.
Ми хочемо дати нашим клієнтам максимум драйву та заряд позитивних емоцій. Щоб ви кожного разу приходили з посмішкою та хорошим настроєм, бо тільки тоді ви здобудете найсильніший результат. Тренування в DODGI - це також спілкування, клубні події, поїздки, зустрічі. Тренування в DODGI - це це активне насичене життя.

Найефективніші та найрезультативніші жіночі фітнес тренування

Основа програм – це мікс різних вправ з різних напрямків фітнесу, залишаючи обрану програми основною. Це додає максимум різноманітності, драйву та емоцій. Фітнес, що створений саме для жіночого тіла.

Рубрики

Оновлення даних: 21.02.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.