Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів,
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ORANGE, ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів,
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів,
Телефони:

Діяльність

Взуття, сумки.

Інформація

Весела та яскрава назва дуже личить цьому магазинові. Сучасне взуття та сумки – ось що він пропонує своїм покупцям. Будь-який сезон, будь-який настрій або нагода – в ньому можна завжди придбати туфлі, чоботи, лофери, кросівки та босоніжки до смаку. Кожен буде виглядати сучасно та стильно разом з товарами, що пропонує магазин «ORANGE». Навіть особливо примхливі знайдуть свій ідеал та зможуть його придбати. До високої якості додаються помірні ціни, тому взуття доступне кожному.

Крамниця приймає участь у всіх великих розпродажах, іноді знижки на її продукцію можна знайти за допомогою відповідних ресурсів. В магазині можна придбати не тільки взуття, але й сумку під нього. Асортимент постійно поповнюється новими товарами, а перелік партнерів розширюється. Яскраві бренди, помірні ціни та уважне відношення до покупців – ось що сприяє успіху цього магазина. Він завжди готовий до співпраці.

Рубрики

Оновлення даних: 04.11.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.