Контакти

Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Замарстинівська, 55Б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ФАЙНІ ПІДЛОГИ

Контакти

Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Замарстинівська, 55Б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Замарстинівська, 55Б
Телефони:

Діяльність

Паркет, масивна дошка, ламінат, плінтуса, фанера підвищеної вологостійкості. Будівельна хімія ( шпаклівка, грунтовка, лаки, масло для паркету, клеї). Кріплення для підлоги. Монтаж, укладка підлоги.

Інформація

Як відреставрувати будь-які дерев’яні поверхні і повернути старій підлозі вигляд щойно укладеної? Як створити якісну підлогу змасиву, паркетної дошки, ламінату чи викласти ефектний художній паркет? Відповіді на ці питання знають фахівці львівської компанії- ”ФАЙНІ ПІДЛОГИ”

За 11 років діяльності на ринку паркетних робіт компанія ”ФАЙНІ ПІДЛОГИ” здобула надійну репутацію, висококваліфікованих і відповідальних виконавців та напрацювала широку партнерську і клієнтську базу.

Сьогодні ТМ ”ФАЙНІ ПІДЛОГИ” - це увесь комплекс сучасних парсетних матеріалів, послуг і робіт - від технічної оцінки об’єкту та професійної консультації технолога, до реалізації широкої лінійки деревяних підлогових покриттів, їх доставки, укладання, лакування.
Фахівцями компанії виконуються покриття підлоги з різних дерев’яних матеріалів - паркету, масиву, паркетної дошки, ламінату.
Крім того, фохівці компанії можуть виконати укладання художнього паркету еліт- класу будь-якої технічної складності і дизайнерського задуму.
Також за бажанням клієнта і при технологічній можливості виконується дрібний ремонт та реставрація паркету.
Усі етапи робіт фахівці компанії -”ФАЙНІ ПІДЛОГИ” проводять з максимальною зручністю для клієнта.
При попередньому замовленні технолог виїжджає на об’єкт і складає його технологічну карту: оцінює стан підлоги, робить всі необхідні технічні заміри і визначає потрібний об’єм робіт.
На підставі складеної технологічної карти об’єкта клієнту надається комерційна пропозиція (попередній кошторис) на паркетні роботи.
При цьому послуги фахівця-технолога - безкоштовні!
Після узгодження замовленмя та укладання договору виконавці компанії у зручний для змовника час проводять всі необхідні роботи.
При укладанні паркету фахівці компанії дотримуються всіх необхідних технологій і норм, контролюють міцність і вологість стяжки, температуру і вологість приміщень, щоб забезпечити довговічність і високу якість підлогового покриття.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 08.06.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.