Контакти

Фактична адреса:
79066, м. Львів, вул. Зелена, 269а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕКОІЗОЛ-ПІНОІЗОЛ

Контакти

Фактична адреса:
79066, м. Львів, вул. Зелена, 269а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79066, м. Львів, вул. Зелена, 269а
Телефони:

Діяльність

Ізоляційні матеріали та роботи | Теплоізоляційні роботи та матеріали

Інформація

Наше підприємство є лідером з розробки, виробництва та продажу професійного обладнання для виробництва заливного пінопласту ЕКОІЗОЛ: установки «ІЗОЛ профі» і «ІЗОЛ норма».

Наше обладнання для виробництва заливного пінопласту ЕКОІЗОЛ відмінно працює в Україні, Росії, Білорусії, Молдові, Казахстані, Грузії, Прибалтиці і в багатьох інших країнах ближнього і далекого зарубіжжя.

Заливний пінопласт ЕКОІЗОЛ має низьку теплопровідність, низьку об’ємну щільність і прекрасні тепло- звукоізоляційні властивості.
Заливний пінопласт ЕКОІЗОЛ - це білий дрібнопористий матеріал, без великих повітряних бульбашок, що не має запаху, залежно від щільності - пружний (при деформації відновлюючий первісну форму) або жорсткий.

Заливний пінопласт ЕКОІЗОЛ у всіх аспектах набагато краще звичайного пінопласту пінополістиролу.

Звичайний пінопласт пінополістирол - горючий, недовговічний, їдять гризуни, схильний цвілі і грибків, виділяє отруйний мономер стирол, в той час як заливний пінопласт ЕКОІЗОЛ - повністю екологічно чистий утеплювач, негорючий, стійкий до дії мікроорганізмів і гризунів, довговічний (за умови виробництва за запатентованою технології на професійному обладнанні і з якісної сировини).

На території України, Росії, Білорусії, Молдови, Казахстану та інших країн колишнього Радянського Союзу, Заливний пінопласт ЕКОІЗОЛ також відомий під назвами: «Карбамідний пінопласт», «Пінзеля», «Юнипор», «Меттемпласт», «Унізол», «Рідкий пінопласт», «Міпора»та іншими.

Можливість заливати пінопласт карбаміду ЕКОІЗОЛ безпосередньо на будмайданчику робить його вкрай зручним і унікальним для будівництва.

Заливний пінопласт ЕКОІЗОЛ не збільшується в об’ємі. При необхідності утеплювач ЕКОІЗОЛ в рідкому стані можна заливати в порожнисті профілі тришарових огороджувальних конструкцій, де він полімеризується і висихає в нормальних умовах. У конструкціях, заповнених ЕКОІЗОЛом, навіть за наявності тріщин в зовнішній стіні, небезпека проникнення вологи в приміщення виключається, при підвищеній вологості пінопласт ЕКОІЗОЛ не руйнується, не схильний грибків і плісняви.

Пінопласт ЕКОІЗОЛ можна виготовляти в плитах заданого розміру і товщини.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 14.11.2018 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.