Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Пекарська, 19
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЬВІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ №102 І-ІІ СТ

Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Пекарська, 19
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Пекарська, 19
Телефони:

Діяльність

Підставою для зарахування дитини на навчання до ЛСЗШІ № 102 є витяг з протоколу діагностичного засідання районних, міських або обласних психолого медико педагогічних комісій. У школі-інтернаті навчаються діти з відповідним діагнозом і такими медичними показами:
- легка розумова відсталість;
- помірна розумова відсталість;
- хвороба Дауна;
- органічна деменція різного походження, яка відповідає легкій та помірній розумовій відсталості, що є наслідком інфекційних, інтоксикаційних, травматичних та інших постнатальних уражень головного мозку;
- складна патологія (спеціальні класи).

Інформація

Спеціальна школа-інтернат забезпечує права дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку на здобуття певного освітнього рівня загальної середньої освіти шляхом спеціально організованого навчально-виховного процесу в комплексі з корекційно-розвитковою роботою. У школі-інтернаті створюються спеціальні умови для корекційної спрямованості навчально-виховного процесу, відновлення здоров’я, подолання порушень психічного та фізичного розвитку. Забезпечується корекція вад розвитку особистості, емоційно-вольової сфери, формування адекватної самооцінки, соціально-ціннісних потреб і мотивів діяльності, навичок та культури спілкування вихованців.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Іваницька Любов Павлівна — директор
Оновлення даних: 24.09.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.