Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Драгана, 9
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

MEKKO, ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН МЕБЛІВ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Драгана, 9
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Драгана, 9

Діяльність

У нас можна через сайт вибрати та купити дивани, ліжка, м’які крісла, матраци, ортопедичні подушки. Постільна білизна, аксесуари, стільці, столи. Контакти інтернет магазину вказані на сайті. Умови замовлення та доставки товару на сайті.

Інформація

Компанія MEKKO створена для споживачів, які хочуть придбати якісні і стильні меблі за доступною ціною. Наша місія — заощадити клієнтам час і гроші та отримати від них позитивну оцінку нашої роботи.

Mekko.com.ua – це не просто on-line магазин. У нас є повноцінні виставкові салони де Ви зможете переконатись в якості нашої продукції. Менеджери допоможуть вам вибрати матрац , підібрати тканину для дивану або колір дерева. В наш сервіс входить безкоштовна доставка по місту , в якому знаходиться наше представництво. По Вашому бажанню , наші працівники зберуть і встановлять Вам меблі. В нас добре відлагоджений контроль якості. Ми використовуємо якісні комплектуючі для меблів. Мінімальний термін гарантії на всю нашу продукцію - 18 місяців.

Переваги покупки меблів в нашому інтернет-магазині:

ЦІНА. У нас НАЙНИЖЧІ ціни, оскільки ми доставляємо меблі від виробника оминаючи усіх посередників, а також ми не витрачаємо коштів на оренду торгових приміщень.

ЯКІСТЬ. Весь модельний ряд меблів МЕККО виготовляється виключно із якісних комплектуючих на сучасному обладнанні кваліфікованими працівниками.

СЕРВІС. Перед тим як зробити замовлення, ви завжди зможете отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію, обговорити деталі доставки та будь-які інші питання, що стосуються вибору та придбання меблів.

Бажаємо Вам приємного перебування у нашому магазині та вдалих покупок!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Субота:
11:00 — 17:00
Неділя:
11:00 — 17:00
Оновлення даних: 02.03.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.