Контакти

Фактична адреса:
79016, м. Львів, вул. Городоцька, 38
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕРУДИТ, ГАЛИЦЬКИЙ ПРАВНИЧИЙ ЛІЦЕЙ

Контакти

Фактична адреса:
79016, м. Львів, вул. Городоцька, 38
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79016, м. Львів, вул. Городоцька, 38
Телефони:

Інформація

Галицький правничий ліцей «Ерудит» – це навчальний заклад, куди зазвичай переходять учні ”Ерудиту”, які закінчили четвертий клас, тобто випускники початкової школи.
Зберігається довезення дітей на навчання і повернення додому, проте учні 9-12 класів повертаються додому самостійно.
Програми, запропоновані у початковій школі зберігаються, тобто навантаження з іноземних мов, як у спецшколі, бальний танець, художня культура – до дванадцятого класу. Крім програм, регламентованих державним навантаженням і продовження програм, які стартували у початковій школі, з п’ятого класу розпочинається викладання правознавства. Правознавство, як предмет, викладається до одинадцятого (дванадцятого) класу, і, як результат, випускник отримує атестат про середню освіту зі спеціалізацією «Правознавство».
Наповненість класів така ж, як і у початковій школі – 10 (максимально 12) учнів в класі. Також зберігається шкільна форма, заборона жувати жуйки та мати при собі мобільні телефони. Учні середньої школи Ерудит, на відміну від початкової, можуть приходити з телефоном, але перед початком занять його необхідно здати, а повернути можна лише по закінченні навчального процесу.

У вивченні англійської мови обов’язково присутні: аудіювання (слухання) та перегляд відеоматеріалів. Кожен учень отримує завдання на ”флеш-пам’яті” для опрацювання вдома з наступною роботою над матеріалом у школі (або навпаки).

Рубрики

Оновлення даних: 09.10.2015 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.