Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Чупринки, 71, оф. 106
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЮПІТЕР, КОНСУЛЬТАЦІЙНА КОМПАНІЯ, ПП

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Чупринки, 71, оф. 106
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Чупринки, 71, оф. 106

Діяльність

Пропонуємо такі послуги: узаконення самовільного будівництва, проектні роботи, архітектурне та будівельне проектування, розроблення містобудівної документації, інжирінг, геологія, геодезія, проектування, будівництва та введення в експлуатацію будівель та споруд, виготовлення будівельних та технічних паспортів, вуличне та паркове освітлення.

Інформація

ЮПІТЕР - Львівська консультаційна компанія, яка пропонує широкий спектр юридичних послуг що стосуються приватної власності. У компанії працює велика команда професіоналів, які вже протягом багатьох років працюють в даній сфері діяльності і здатні допомогти своїм клієнтам у вирішенні вкрай складних ситуацій гранично оперативно і якісно.

Основними напрямками діяльності «ЮПІТЕР» є:

• Узаконення самовільного будівництва.
• Допомога в отриманні різних ліцензій.
• Вирішення питань, що стосуються юриспруденції.

Узаконення самовільного будівництва

Дана проблема є дуже актуальною на сьогоднішній день через нові закони, що вступили в силу в кінці 2015 року. Скориставшись послугами «Юпітер», ви можете бути впевнені в тому, що будівля, яку ви будуєте буде узаконена і оформлена за найкоротший термін.

Допомога в отриманні різних ліцензій

Дана послуга охоплює такі області як туризм, будівництво і медицину. Отримання ліцензії на будівництво або реконструкцію будівель, туризм і медицину займає дуже багато часу, якщо займатися ним самостійно, але якщо вдатися до допомоги наших юристів, то ви отримаєте необхідну ліцензію, не витрачаючи на це багато сил і часу.
Вирішення питань, що стосуються юриспруденції.

Консультаційна компанія «Юпітер» пропонує послуги адвоката, допоможе грамотно оскаржити штрафи ДАІ, а також стане вашим представником в судах незалежно від інстанції. Також ми допоможемо правильно оформити кредит за найбільш вигідною для вас схемою.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 14.09.2017 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.