ЗДОРОВА РОДИНА, ДОСТАВКА ВОДИ
Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Зелена, 145
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЗДОРОВА РОДИНА, ДОСТАВКА ВОДИ

ЗДОРОВА РОДИНА, ДОСТАВКА ВОДИ
Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Зелена, 145
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЗДОРОВА РОДИНА, ДОСТАВКА ВОДИ
Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Зелена, 145
Телефони:

Діяльність

Фото — ЗДОРОВА РОДИНА, ДОСТАВКА ВОДИ Питна вода «Здорова родина» добувається в карпатських горах з високогірного джерела №1 в урочищі Лисинець.

Ми знаємо, що якісна доставка води вимагає в першу чергу зручність, тому пропонуємо вам найкращий сервіс:
1. Доставка з 8:00 до 22:00 в офіс чи додому;
2. Працюємо без вихідних, при особливих потребах ми зможемо доставити воду і в неділю;
3. Доставка води на замовлення в той самий день;
4. Ввічливий персонал;
5. Зручне замовлення: по телефону, по email чи sms.

Об’єм бутля - 19 л.

ДОСТАВКА ВОДИ БЕЗКОШТОВНО.

Крім того піклуючись про ваш комфорт ми доставляємо підлогові та настільні кулери для води, диспансери, помпи, підставки для бутлів і товари для офісу (посуд одноразового використання, каву, чай тощо).

Питна бутильована вода «Здорова родина» корисна для усієї родини та особливо дітям. Доставка води «Здорова родина» здійснюється по м. Львову та області і завжди у зручний для Вас час до офісів, квартир, будинків, державних установ.

Замовити доставку води можна по персональному графіку. Для пунктуальних людей ми складемо графік доставки води:
- доставка у зазначений день;
- доставка у зазначений час;
- можлива доставка без дзвінка (якщо чітко домовлений час доставки).

Для чого варто пити нашу воду?
- вода походить з натурального джерела;
- вода має унікальний склад мінеральних мікроелементів для правильної життєдіяльності організму;
- воду можна давати малюкам без усякої обробки, можна використовувати для приготування дитячого харчування, а також розбавлення концентрованих фруктових соків;
- вода гарантовано без бактерій та шкідливих речовин;
- вода є м’якою, з невеликою мінералізацією;
- не залишає осаду;
- немає солей;
- не має протипоказань і обмежень ні для дітей, ні для дорослих.
Наша перевага в тому, що перші клієнти стають постійними нашими клієнтами!

Купляйте воду «Здорова родина» для сім’ї та рідних, в офіс та до дому. Зробіть крок до здоров’я прямо зараз!

Компанія «Здорова родина» займається доставкою гірської природньої води, що значно полегшить ваші повсякденні турботи по приготуванні їжі та напоїв. Забудьте про незручні фільтри, які потрібно часто змінювати! В домашніх умовах, ми кожен день споживаємо багато літрів води. Для того щоб протягом довгих років залишатися молодим і енергійним, потрібно слідкувати за своїм здоров’ям. Замовлення і доставка гірської природньої води «Здорова родина» додому — це вибір людей, які вибирають все найкраще. Вам не потрібно їздити по магазинах, чи супермаркетах в пошуках необхідної води. Ми допоможемо зберегти ваш час!

Інформація

Вода є, мабуть, найголовнішою корисною копалиною. Без неї наше життя неможливе. Живучи в міській квартирі, ми про це не замислюємося, адже досить відкрити кран. На дачі або в котеджі проблему водопостачання доводиться вирішувати самостійно. Сьогодні, як ніколи, чиста вода має величезне значення для здоров’я людини. Де взяти смачну і корисну воду? Переїхати в екологічно чистий район? Щотижня возити каністри з лісового джерела? Все набагато простіше - досить замовити воду у нас.

Природна гірська мінеральна вода «Здорова родина» надзвичайно лагідна, загальна жорсткість до 1,4 ммоль/дм. Водозабір розміщений на висоті 545 м над висотою моря. Не потребує додаткового пом’якшення ідеальна для приготування їжі, кави, чаю тощо. Також вода «Здорова родина» просто незамінна для господинь, які полюбляють домашні консервування.

”ЗДОРОВА РОДИНА” - джерело здоров’я для всієї сім’ї!

Наша мета - пропонувати нашим клієнтам екологічний продукт, якісні послуги по доставці бутильованої води до дому, в офіси, навчальні заклади і т.п. Наші клієнти нам довіряють, цінять і рекомендують іншим. Тому ми відчуваємо відповідальність за етичний, порядний, чесний підхід до нашої справи. Ми працюємо над тим, щоб ваші очікування були виправдані нашим якісним продуктом та хорошими послугами.

Знаєш, що найкраще - те, що тобі не все одно! Гарна шкіра, блискуче волосся, міцні нігті, здорові зуби. Ми витрачаємо шалені гроші на косметику і не помічаємо що головний інструмент для досягнення і підтримки цієї мети криється в простому рішенні. Ми складаємося на 80 відсотків з води, значить нам потрібно те з чого ми складаємося ВОДА, але не проста, а найкращої якості.

Вода ”Здорова родина” знижує апетит, виводить токсини, сприяє схудненню. Зволожує шкіру, робить її пружною та молодою. Покращує травлення, прискорює обмін речовин і має 0 ккалорій. Вода придатна для приготування настоїв лікувальних трав та прийому медичних препаратів.

ТМ ”ЗДОРОВА РОДИНА” гарантує якість продукту.

Кожен день життя відкриває нам нові перспективи, і тому правильний водяний баланс є складовою здорового способу життя. Природна питна не газована вода ТМ ”Здорова Родина” має низький рівень жорсткості, відмінні показники запаху, смаку та кольору.

Показники фізіологічної повноцінності мінерального складу питної води:
* загальна жорсткість 1,4 ммоль/дм;
* загальна лужність 1,4 ммоль/дм;
* магній 2,4 мг/дм;
* йод менше 2,0 мкг/дм;
* фториди менше 0,005 мг/дм;
* кальцій 24,0 мг/дм;
* калій 2, 5 мг/дм;
* натрій 1,7 мг/дм;
* сухий залишок 103,0 мг/дм.

Наша вода не проходить процедуру зворотного осмосу, що говорить про її природну чистоту та збереження всього корисного у воді.

Нашу воду рекомендовано пити сирою, особливо дітям у дошкільних установах та школах – як воду, що допомагає здоровому розвитку організму дитини.

Наші спеціалісти дадуть відповідт на такі питання:
- як замовити доставку води додому?
- контакти доставки води
- яка якість води, з відки привезена вода?
- яка вартість доставки води?
- які ціни на доставку води?
- в якій тарі замовити та зберігати воду?

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 22:00
Вівторок:
08:00 — 22:00
Середа:
08:00 — 22:00
Четвер:
08:00 — 22:00
П'ятниця:
08:00 — 22:00
Субота:
08:00 — 22:00
Оновлення даних: 23.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

служба доставки води, очищена вода, бутильована питна вода, чиста вода замовити, вода питна з доставкою, диспенсер для води, доставка води, доставка чистої води додому ціна, доставка очищеної води, доставка питної води додому в офіс, замовлення води ціни, заказати воду, кулери для питної води, купити кулер для води, купити помпу для води, краща вода у пляшках, питна вода доставка, помпа для води, помпи для води, продаж кулерів для води, виробництво бутильованої води, виробники мінеральної води, фірми з доставки питної води

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.