Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 10
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СОФІЯ, ГРАНД-КЛУБ

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 10
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 10

Діяльність

Заняття з стретчингу, йоги, аеробіки. Тренажерний зал. Басейн, джакузі, фінська сауна, вітамінний бар, масажний кабінет. Заняття з плавання для дітей.

Інформація

Плавання – це один з небагатьох способів повправлятися так, щоб отримати повний комплекс фізичного навантаження і збільшити силу, витривалість і гнучкість одночасно. Воно поєднує в собі всі вигоди для серцево-судинної системи, які дає біг, але з невеликим ефектом нарощування м’язів, який досягається при піднятті важких предметів, а також деяким ефектом поліпшення гнучкості, як від занять танцями.
Плавання не тільки підходить для релаксації і загальної зарядки, але також має терапевтичний ефект при травмах та в реабілітаційний період.
Саме тому плавання сприятливо впливає не тільки на фізичний розвиток людини, а й на формування її особистості.
Про користь плавання хором говорять лікарі. З їх точки зору, відвідування басейну – це суцільні сеанси оздоровлення. Тому що, по-перше плавання один з видів спорту, що позитивно впливає на хребет, а по-друге, отримати хоч якусь травму, мирно плескаючись у басейні, практично неможливо. Крім того, плавання нормалізує діяльність серцево-судинної системи, зміцнює органи дихання, гартує організм і підсилює імунітет, упорядковує нерви, покращує рухливість суглобів, підвищує тонус шкіри і м’язів.
Якщо ви давно мрієте навчитись плавати, покращити фігуру, зміцнити організм і водночас відпочити – почніть відвідувати басейн, адже недостатньо тільки мріяти, треба ДІЯТИ.
Плавання є одним з ефективних засобів зміцнення здоров’я і фізичного розвитку людини, починаючи з перших місяців життя і до старості.

Рубрики

Оновлення даних: 12.12.2018 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.