LAVANDERIA ЧИСТКА ОДЯГУ
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Заводська, 31
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

LAVANDERIA ЧИСТКА ОДЯГУ

LAVANDERIA ЧИСТКА ОДЯГУ
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Заводська, 31
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
LAVANDERIA ЧИСТКА ОДЯГУ
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Заводська, 31
Телефони:

Діяльність

Фото — LAVANDERIA ЧИСТКА ОДЯГУ LAVANDERIA за допомогою найсучаснішого обладнання надає якісні послуги прання та прасування текстилю, хімчистки та фарбування шкіри, хутра та взуття, чистки килимів та меблів та ще багато інших послуг для Вашого комфорту.

* ЧИСТКА ОДЯГУ
Послуга, яка необхідна всім власникам ділових костюмів та вечірніх суконь, а також щоденних і святкових спідниць, штанів, піджаків, светрів, жилетів та блузок.

* ШКІРА ТА ХУТРО
Ви можете бути спокійні за зовнішній вигляд своєї улюбленої шуби тому, що від першого до останнього етапу чистка здійснюється під жорстким контролем за якістю, а всі чистильні хімічні препарати вибираються з особливою ретельністю.

* ЧИСТКА ТЕКСТИЛЮ
Ретельний догляд за постільною білизною, рушниками, покривалами, шторами, та іншими текстильними речами, які створюють затишок в Вашій оселі.

* КИЛИМИ ТА МЕБЛІ
Потребують регулярного очищення від пилу та інших різноманітних забруднень, за допомогою професійних технологій ми здійснюємо якісну і безпечну очистку Ваших килимів подушок та м’яких меблів.

* ЧИСТКА ВЗУТТЯ

Інформація

Ви ретельно та зі смаком підбираєте кожну річ яку одягаєте та яка Вас оточує, доглядаєте та оберігаєте від забруднень та пошкоджень, але як не прикро буває, що улюблений одяг та речі домашнього вжитку втрачають первісний вигляд та не приносять задоволення від їх носіння та використання. Зверніться до професіоналів, які допоможуть зберегти Ваш одяг та речі в гарному вигляді та забезпечать довготривале використання.

Ми постійно удосконалюємося для того щоб надавати бездоганні послуги прання та хімчистки.
Ми турбуємось про те щоб Ви якомога менше витрачали часу на рутинну домашню роботу.
Ми створені для ВАС.

З кожним виробом в хімчистці LAVANDERIA поводяться бережно, підбираючи для них індивідуальну програму чистки, делікатну та в той же час ефективну. Вашу річ уважно вивчає технолог та визначає в якій послідовності та на якому обладнанні буде відбуватися чистка для отримання найкращого результату. Традиційна чистка в ПХЕ, прання чи бережна аквачистка. Все це ми робимо за допомогою найсучаснішого екологічно дружнього обладнання.

Не зручно добиратися до Нас? Просто подзвоніть Нам і спеціаліст LAVANDERIA забере у зручному для Вас місці Ваші одяг та речі.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
09:00 — 17:00
Оновлення даних: 08.04.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

хімчистка, прання одягу, виведення плям, прасування одягу, хімчистка взуття львів

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.