Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Йосипа Сліпого, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕКСКЛЮЗИВ, СТУДІЯ КЕЙТЕРІНГУ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Йосипа Сліпого, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Йосипа Сліпого, 22
Телефони:

Діяльність

Пропонуємо послуги кейтерінгу: виїзне обслуговування святкових заходів; доставка їжі; оренда меблів, посуду, інвентарю для святкування весілля, корпоративної чи тематичної вечірки, конференцій, інших подій; майстер класи по приготуванню піци, морозива, кави і т.д.; мармурова плита; шоколадні фонтани; дзеркальні куби; мобільні бари; фуршети, банкети; коктейльні столи; смачна їжа; cofee menu; відмінний сервіс; кваліфікований обслуговуючий персонал; приємні ціни.

В наявності широкий асортимент меблів та посуду для оформлення свят в будь-якому стилі (від дерев’яних зрубів до романтичного Провансу). Ми легко обслуговуємо виїзні заходи чисельністю від 10 до 1000 гостей і більше!

Інформація

Студія кейтерінгу «Ексклюзив» надає послуги по організації святкування урочистих подій на виїзді. Це означає, що цивілізовані умови для чудового свята будуть створені в офісі, парку чи на лісовій галявині, там, де ви забажаєте. Компанія надасть в ваше розпорядження меблі, посуд, текстиль, інвентар, шатри, команду офіціантів та барменів, які зроблять ваше свято вражаючим. Ви можете обрати лаконічний, романтичний, еко стиль, чи модерн, ми дотримаємося його і зробимо все бездоганно.

Доставка їжі, напоїв, десертів та фруктів здійснюється у професійному посуді. Його використання дозволяє привезти страви свіжими у будь-яку пору року у вказане місце. «Ексклюзив» втілює гастрономічні мрії своїх клієнтів. Особлива родзинка – вишукані напої. Кофі меню і коктейльна карта не залишать ваших гостей розчарованими.

Студія Ексклюзив завжди виконує свої зобов’язання кейтерінгу в повному обсязі, пропонує надійне партнерство, високий рівень сервісу і доступні ціни. Нашими послугами користуються такі відомі фірми – PORSCHE Україна, MITSUBISHI MOTORS, УкрсибБанк, КийАвіа, Укрпошта, BAYER, Консультативна Місія Європейського Союзу, Захід Галичина та інші респектабельні вітчизняні та закордонні компанії.

Ми постійно вдосконалюємося, вводимо нові послуги, розширюємо асортимент, навчаємо персонал. Дерев’яні столи і льон, ідеально білі меблі і текстиль, або енергійний помаранчевий кубічний стиль – створимо настрій свята разом!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 18:00
Вівторок:
10:00 — 18:00
Середа:
10:00 — 18:00
Четвер:
10:00 — 18:00
П'ятниця:
10:00 — 18:00
Оновлення даних: 19.08.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.