Контакти

Фактична адреса:
79013, м. Львів, вул. Чупринки, 29
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ФРАНКІВСЬКИЙ ВІДДІЛ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ

Контакти

Фактична адреса:
79013, м. Львів, вул. Чупринки, 29
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79013, м. Львів, вул. Чупринки, 29
Телефони:

Інформація

Головне територіальне управління юстиції Львівської області веде діяльність у величезній кількості напрямків, в тому числі таку:

• Здійснення державної реєстрації та ліквідації (припинення діяльності) юридичних осіб та індивідуальних підприємців, розташованих (зареєстрованих) на території України.
• Контроль за дотриманням особами, які мають спеціальні дозволи (ліцензії) на здійснення діяльності з роздрібної торгівлі алкогольними напоями та (або) тютюновими виробами, оптової торгівлі і зберігання алкогольної, нехарчової спиртовмісної продукції, нехарчового етилового спирту і тютюнових виробів.
• Проведення заходів з охорони праці, попередження загибелі та травматизму людей при виникненні пожеж та інших надзвичайних ситуацій в структурних підрозділах управління юстиції.
• Розробка та здійснення заходів, спрямованих на раціональне і економне використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів.
• Впровадження сучасних кадрових технологій формування дієвого резерву кадрів, вдосконалення форм і методів підбору працівників і оцінка ефективності їх діяльності, координація службового просування, безперервність підвищення професійного рівня фахівців.
• Реалізація єдиної державної політики у сфері архівної справи і діловодства.
• Проведення обов’язкової юридичної експертизи проектів інвестиційних договорів між інвестором чи інвесторами і Україною.

Володіння, користування і розпорядження ресурсами управління юстиції здійснюється в межах, встановлених законодавством, відповідно до цілей своєї діяльності, завдань власника і призначенням ресурсів.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Онишкевич Руслана Богданівна — начальник відділу

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 13:00
Оновлення даних: 15.11.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.