Контакти

Фактична адреса:
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 55б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

АРЕЙ, СПОРТИВНИЙ КЛУБ

Контакти

Фактична адреса:
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 55б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 55б
Телефони:

Діяльність

Клуб карате-до «Арей» заснований в 1999 році в м. Львові у формі обласної громадської організації. На даний момент у секціях клубу тренується понад 60 спортсменів. Основний стиль карате-до, який вивчається у клубі - Шотокан, заснований видатним японським майстром Гичин Фунакоши. Основний спортивний напрямок - версія WKF.
Основною метою створення клубу є підготовка спортсменів для участі в змаганнях міського, обласного, національного та міжнародного рівнів а також у Чемпіонатах Європи та Світу; об’єднання зусиль тренерів, суддів та спортсменів м. Львова щодо розвитку та популяризації карате та філософії, а також пропаганда здорового способу життя в цілому.

Інформація

Клуб «Арей» є членом Української Федерації Карате УФК та Всеукраїнської федраціі Шотокан карате-до SKI-Ukrainе.
Заняття в секціях ведуть досвідчені тренери, які отримали відповідну міжнародну атестацію. Інструктори клубу систематично приймають участь у національних і міжнародних семінарах під керівництвом японських майстрів Хірокацу Канадзава, Манабу Мурокамі та інших. Кожне літо «Арей» проводить навчально-тренувальні збори в Карпатах, де спортсмени не тільки опановують премудрощі бойового мистецтва, але й вивчають історію та традиції рідного краю мандруючи по горах.

Три рази на рік клуб виступає організатором Першості Шкільної Ліги карате м. Львова, Кубку Шкільної Ліги карате Львівської області та «Новорічного турніру клубу« Арей »за версією WKF. Дані турніри є найбільшими дитячими змаганнями Львова та Львівської області за версією WKF.

Атестація на пояси ведеться за програмою SKIF (Shotokan Karate International Federation), яка крім екзаменаційних вимог класичних шкіл Шотокан передбачає відмінну фізичну підготовку.

Рубрики

Оновлення даних: 20.02.2018 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.