АВТОШАНС +, АВТОСЕРВІС
Адреса:
79039, м. Львів, вул. Шевченка, 154В
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

АВТОШАНС +, АВТОСЕРВІС

АВТОШАНС +, АВТОСЕРВІС
Адреса:
79039, м. Львів, вул. Шевченка, 154В
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
АВТОШАНС +, АВТОСЕРВІС
Адреса:
79039, м. Львів, вул. Шевченка, 154В
Факс:

Діяльність

Фото — АВТОШАНС +, АВТОСЕРВІС ► Шини та Диски (067) 728-19-92
- продаж шин та дисків.

► Автозапчастини (097) 464-13-29

► СТО (067) 865-65-11
- 3D Геометрія;
- заміна мастил;
- підбір запчастин;
- ремонт ходової;
- ремонт електрики;
- ремонт двигуна.

► Шиномонтаж (096) 470-50-63
- легкові;
- мікроавтобуси;
- ТІР;
- ремонт покришок;
- рихтування коліс;
- фарбування дисків;
- зварювання дисків;
- реставрація дисків;
- накачування шин азотом.

► Пінна мийка (068) 674-31-68

► Евакуатор (097) 616-10-00

Інформація

Компанія «Автошанс +» займається продажем і установкою шин та дисків з 2000 року. За більш ніж десять років роботи ми напрацювали багатий досвід, встановили найновіше обладнання, що дозволяє нам надавати послуги швидко і якісно. Шини і диски будь-якої конфігурації, асортименту та відмінної якості – ось надійний бар’єр на шляху поганої погоди, розбитих доріг і непередбачених критичних обставин. Шини у Львові продають багато, але надійність надає тільки «Автошанс +».

«Автошанс +» реалізує продукцію, зі свого власного складу з реальними адресами. Ми працюємо виключно в рамках закону і керуємося законом про захист прав споживача. Це – гарантія того, що Ви не придбаєте “кота в мішку”.

Низькі ціни: Ми можемо похвалитися по-справжньому низькими цінами на представлену продукцію, так як є дилерами провідних виробників, всесвітньо відомих в автомобільній галузі. У нашому склад – магазині ціни значно нижче, більшості фірм займаються продажем шин, дисків, коліс і т.д. При цьому вся наша продукція піддалася сертифікації, пройшла ретельне тестування та випробування, тому ми з належною гордістю можемо заявити, що пропонуємо, на Львівському ринку, тільки високоякісний товар.

Широкий асортимент експонованих товарів: у нашому магазині завжди в наявності великий вибір автомобільних дисків, шин, коліс і т.д. Так як маємо більше тридцяти фірм – постачальників товарів, і виробників. Ми без проблем підберемо товар, не залежно від року випуску і марки автомобіля. У нашому асортименті є продукція як іноземного, так і вітчизняного виробництва. Наша продукція розрахована на самого різного споживача, з урахуванням побажань усіх власників авто.

Консультації фахівців: Важливий плюс в сфері послуг нашої кампанії. Адже саме наш професійний персонал допоможе та підкажуть. І навіть в телефонному режимі висококваліфіковані фахівці допоможуть підібрати необхідний товар і дадуть відповідь на будь-які додаткові запитання.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Роман Орестович — директор

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 22:00
Вівторок:
08:00 — 22:00
Середа:
08:00 — 22:00
Четвер:
08:00 — 22:00
П'ятниця:
08:00 — 22:00
Субота:
08:00 — 22:00
Неділя:
08:00 — 22:00
Оновлення даних: 02.11.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

сто діагностика, купити зимові шини, автомобільні шини, ремонт автомобіля, діагностика автомобілів, 3d 3д геометрія, авто ремонт, автомийка, автомобільний сервіс, автосервіси львова, аргонове зварювання, балансування коліс, бортування авто коліс, вантажний шиномонтаж, демонтаж вантажних коліс, діагностика і ремонт двигуна, діагностика ходової частини, заміна мастил, заміна шин, запчастини для іномарок, зварювання дисків, зварювання легкосплавних дисків аргоном, зимова шина для легкових автомобілів, сто шевченківський район, сто на шевченка

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.