Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Стрийська, 12
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ПРИВАТБАНК, ЗАХІДНЕ ГОЛОВНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ, АКБ

Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Стрийська, 12
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Стрийська, 12
Телефони:

Діяльність

Надійний банк, який пропонує всі види банківських послуг і кращі умови кредитування.

Для приватних осіб: кредити, депозити, банківські картки, оплата комунальних послуг, віддалений банкінг, страхування, продаж авіа та залізничних квитків, послуги поштоматів, участь в благодійності, волонтерство, та багато інших зручних і сучасних сервісів.

Для корпоративних клієнтів: відкриття і цілодобове обслуговування рахунків, виконання зарплатних проектів, ЗЕД, операції з валютою, лізинг, гарантії, акредитиви, електронна фінансова звітність, інкасація, маршрутизація платежів, торгове фінансування, корпоративні, платіжні, зарплатні пластикові картки, та багато іншого.

Інформація

«Приватбанк» заснований у 1994 році і сьогодні це – провідна фінансова установа країни, лідер на банківському ринку. Його послугами користується 49,7% українців дорослого віку і 58,7% від загальної кількості підприємців.

«Приватбанк» - надійний банк, що надає усі банківські послуги приватним, юридичним особам, великому і малому бізнесу. Він ефективно зберігає і примножує довірені йому кошти, і тим сприяє економічному успіху своїх клієнтів і розвитку країни в цілому.

Про надійність і стабільність банку свідчить незмінна довіра клієнтів, а також оцінки міжнародних рейтингових агенцій (МРА). В квітні 2017 року МРА «S&P» підвищила Приватбанку рейтинг до «ССC +/С», а незадовго перед цим національна РА Standart Rating присвоїла йому довгостроковий рейтинг на рівнв uaAA ( за національною шкалою). Прогноз по рейтингам постійно оцінюється як «стабільний».

В 2015, 2014 і в 2011 році банк отримав визнання від Worlds Best Emerging Market Banks in Central & Eastern Europe, як найкращий банк України, а в інші роки регулярно отримував нагороди від престижних фінансових експертів Global Finance, The Banker, Mall Awards.

Наші партнери - ТОВ “Кредитне Брокерське Агентство”, ТОВ “СІНЕКС”, ПП “ЕкспертГарант” та інші.

«Приватбанк» - це символ стабільності і успішності!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Блащук Орест Романович — керуючий
Рік заснування:
1992

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 15.02.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.