Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Галицька, 21
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ПРАВОВИЙ РАДНИК, АДВОКАТСЬКЕ БЮРО, ПП

Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Галицька, 21
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79008, м. Львів, вул. Галицька, 21
Телефони:

Діяльність

Комплексна юридична допомога та захист прав та інтересів фізичних і юридичних осіб в Україні та за кордоном: захист в судах; підтримка в вирішенні спорів; підготовка договорів і контрактів; кваліфіковані консультації, аналітика ринку, організація аудиту; юридичний супровід інвестиційних проектів, операцій з куплі/продажу, реєстрації фірм та організацій; захист інтелектуальної власності; представництво клієнта в офіційних установах і органах.

Інформація

Адвокатське бюро «Правовий Радник» було засноване в 1994 році і з того часу займається юридичною практикою. Послуги адвокатів – це ефективний захист інтересів і прав своїх клієнтів. Ними можуть бути приватні і офіційні особи, підприємства, установи, закордонні громадяни і компанії.

Колектив адвокатського бюро «Правовий Радник» складається з кваліфікованих адвокатів з задовільним досвідом роботи (юридична практика від 5 до 30 років), спеціалістів з прав людини - сертифікантів Міжнародного інституту з прав людини (Страсбург), ліцензованого аудитора і експерта з оцінки майна. Наші працівники володіють основними європейськими мовами, в тому числі сербською і хорватською.

Бюро заключило ряд договорів про партнерство з закордонними юридичними компаніями: «Andreas Thiele und Coll» (Німеччина), «Mazzocchi-Valenti» (Італія), «Ferreira da Conceicao, Menezes & Associados, R. L.» (Португалія), «Law Office» (Китай), юридичною фірмою Стефана Дуніковського (Франція) та іншими авторитетними юристами. Задля забезпечення належної якості юридичного супроводу господарських операцій договори про постійну співпрацю були укладені з Торгово-промисловими палатами міст Жешув та Краків (Польща).

«Правовий Радник» надає повний спектр адвокатських послуг і надає вичерпні консультації, які стосуються законодавства України та держав, де знаходяться партнери фірми.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Кавун Валентин
Рік заснування:
1994

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
10:00 — 16:00
Оновлення даних: 31.07.2019 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.