Контакти

Адреса:
м. Львів, вул. Бабія, 11
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕФЕКТБУД, ТОВ

Контакти

Адреса:
м. Львів, вул. Бабія, 11
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
м. Львів, вул. Бабія, 11

Діяльність

Гвинтові фундаменти
Металоконструкції
Монтажні роботи
Проектні роботи

Інформація

Динамічно, впевненими діями компанія Ефектбуд безупинно ростеме, аби бути кращими, удосконалює вміння та навички у всіх сферах своєї діяльності. Орієнтація на потреби клієнтів та бажання бути першими на ринку спонукає до постійного пошуку нових креативних рішень. Керуючись правилами Генрі Форда, робимо все якісно навіть тоді, коли ніхто не перевіряє. Партнери та клієнти впевнені в своєму виборі та повністю задоволені результатами співпраці з командою Ефектбуд.
Компанія ТОВ «Ефектбуд» була заснована і розпочала свою діяльність у 2002 році і протягом тривалого часу впровадила та успішно реалізувала не один продукт у будівельній галузі, а саме від виробництва гіпсокартону і пластикових вікон до будівельних блоків і шумоізоляційних панелей. При чому деякі проекти були на рівні наукових досліджень. Також був набутий великий досвід в загально-будівельних роботах на великих об’єктах.
У 2012 році було привезено з Німеччини новітню технологію і керівництвом було прийняте доленосне рішення про зміну напрямку розвитку фірми в сторону технологій будівництва фундаментів на геошурупах та виготовлення металоконструкцій.
З 2016 року Ефектбуд запускає власні виробничі потужності, які дозволяють виготовляти геошурупи для об’єктів будь-якої складності та бути незалежними від закордонних виробників. Було прийнято рішення про організацію будівельно-монтажних бригад спеціалістів для забезпечення швидких та якісних робіт. Компанія отримує безстрокову ліцензію на будівельні роботи рівня наслідків СС-2.
У 2019 ми зареєстрували торгову марку GEOSHURUP TM та впровадили запатентовану систему кріплення фотоелектричних модулів SLIDEIN для наземних сонячних електростанції. В компанії працює інженерно-технічний відділ, за плечима якого понад 1000 реалізованих об`єктів по всій Україні, серед яких пірси, тераси, фундаменти, кілька десятків мегават сонячних електростанцій (промислових та приватних ). Розвиваємо галузь альтернативної енергетики – сонячних електростанцій. Рухаємось у ногу з часом, впроваджуючи інновації у галузі енергетики та будівництва. Ми проектуємо, виробляємо та успішно реалізовуємо конструкції будь-якої складності.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 03.01.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.