SOBIESKI, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС
Адреса:
80300, Львівська обл., м. Жовква, вул. Гасина, 5
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

SOBIESKI, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

SOBIESKI, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС
Адреса:
80300, Львівська обл., м. Жовква, вул. Гасина, 5
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
SOBIESKI, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС
Адреса:
80300, Львівська обл., м. Жовква, вул. Гасина, 5
Телефони:

Діяльність

Фото — SOBIESKI, РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС Для відпочинку наших гостей пропонуємо різноманітні номери у нашому готелі на будь-який смак та гаманець:

СТАНДАРТ
Кімната, яка оформлена в приємних теплих тонах. Для відпочинку є великий зручний диван, два ліжка з дерев`яними спинками, телевізор з рідкокристалічним екраном, дзеркало, тумбочка і журнальний столик.
У ванній кімнаті є все, що може Вам знадобитись.

КОМФОРТ
Кімната, яка оформлена в різних відтінках дерева, створюючи затишну атмосферу заміського будинку. Великі вікна займають всю стіну, тому вдень номер наповнений сонячним промінням, а вночі можна милуватись місяцем.
Плазмовий телевізор, два ліжка величезних розмірів, сучасний та комфортний диван, дерев`яні меблі і дзеркало.
Ванна кімната обладнана всім необхідним.

ПІВЛЮКС
Бездоганна кольорова гамма нікого не залишить байдужим. Меблі цього номеру підібрані з урахуванням останніх модних тенденцій. Кімната розділена на дві зони - вітальня і спальня.
Плазмовий телевізор, два вишуканих дивани, два ліжка з оздобленими дерев`яними спинками, письмовий стіл, елегантний журнальний столик. Ванна кімната в цьому номері обладнана сучасною душовою кабінкою.

ЛЮКС
Тут є все, щоб Ви відчули себе королівською особою або голлівудською зіркою: багата і елегантна атмосфера, вишукані дивани, королівське ложе, дзеркальна стіна, величезний плазмовий телевізор, камін. Ванна кімната дозволить Вам розслабитись, прийняти гарячу ванну і поніжитись в піні.

Смачно поїсти можна у нашому ресторані «Sobieski» - це вибір справжнього гурмана.
У нас можна скуштувати страви: української, європейської, італійської, вегетеріанської кухні,
спробувати різноманітні вина: українські, молдавські, грузинські, італійські.

Широкий асортимент меню дозволить Вам підібрати найоптимальніший варіант бізнес-ланчу, сімейного обіду чи романтичної вечері для двох.

Пропонуємо організацію бенкетів, фуршетів, вечірок, та інших святкових заходів із орендою всього приміщення ресторану.
Також до Ваших послуг професіонали з організації святкування будь-якого типу, які допоможуть Вам скласти святкове меню, сформувати розважальну програму для гостей, а кухарі приготують вишукані страви, які неодмінно сподобаються кожному гостю!

У нас Ви можете орендувати банкетні зали або ресторан для проведення весілля, корпоративу, ювілею або іншого торжества. Організація бенкету - від 300грн/особа, 10% від суми - завдаток.

Пропонуємо послуги перевезення від пункту Вашого прибуття до готелю. Наші працівники зустрінуть Вас на з/д вокзалі, автовокзалі, супроводять до ”Sobieski” і допоможуть із процедурою поселення. Також ми з радістю супроводимо Вас у зворотному напрямку після виселення з готелю.

Інформація

Запрошуємо Вас відвідати ресторанно-готельний комплекс ”Sobieski”, який розташований у Жовкві- старовинному місті князів та ремісників.
Розташування цього помешкання - одне з найкращих у Жовкві!
Воно подобається гостям більше, ніж розташування інших помешкань у цьому районі.

Чому нас обирають клієнти:
1) Зручне місцерозташування (за 2 км від готелю розташована залізнична станція ”Нестерів-Львівський”, до якої за додаткову плату надаються послуги трансферу. Відстань від готелю до Львова становить 25 км, а до кордону з Польщею — 35 км.);
2) Готель + шведський стіл;
3) Сучасний банкетний зал (до 200 осіб);
4) Вишукана кухня;
5) Ввічливий та привітний персонал;
6) Найкраща ціна / якість.

Ми розмовляємо вашою мовою!

Отримати додаткову інформацію, а також замовити недорогий бенкетний зал для будь-яких урочистих подій Ви можете, зателефонувавши нам.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
00:00 — 24:00
Вівторок:
00:00 — 24:00
Середа:
00:00 — 24:00
Четвер:
00:00 — 24:00
П'ятниця:
00:00 — 24:00
Субота:
00:00 — 24:00
Неділя:
00:00 — 24:00
Оновлення даних: 08.06.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

ресторан за містом, готель за містом, банкетна зала за містом, готель біля львова, замовити ресторан на весілля, жовква відпочинок, готель жовква, ресторан жовква, банкетний зал у жовкві, готель собєскі жовква, sobieski жовква, готель sobieski, ресторан на весілля, банкетні зали львова львівська область, весільні зали у львові львівські області, весільний зал жовква, замовити романтичну вечерю на двох, весілля за містом, корпоратив за містом, вихідні за містом, відпочинок за містом, банкетний зал біля львова

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.