ІНМАШ УКРАЇНА, ТОВ
Адреса:
03142, м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4А
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ІНМАШ УКРАЇНА, ТОВ

ІНМАШ УКРАЇНА, ТОВ
Адреса:
03142, м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4А
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ІНМАШ УКРАЇНА, ТОВ
Адреса:
03142, м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4А
Телефони:

Діяльність

Фото — ІНМАШ УКРАЇНА, ТОВ Ми пропонуємо широкий асортимент продукції, включаючи зварювальні апарати від CEBORA для зварювання MIG, TIG, та MMA, а також продукцію для специфічних умов, наприклад для підземних шахт і кар’єрів.

Наша продукція включає в себе інструменти для координатно-пробивних та листзгинальних пресів, апарати плазмового різання, зварювальне обладнання, комплектуючі та витратні матеріали. Ми пропонуємо також засоби захисту очей та органів дихання, включаючи революційну систему захисту органів дихання Swiss Air від Optrel, яка забезпечує надійний захист від шкідливих часток, аерозолів, парів, диму та вірусів​​​​​​​​​​​​​​.

Крім того, ми пропонуємо обладнання для зварювання в несприятливих умовах, зокрема апарати з максимальним захистом від пилу та бризок води, що відповідають вимогам класу IP54, як, наприклад, серія зварювальних апаратів від STEL​​.

Наша місія полягає в тому, щоб забезпечувати український ринок найсучаснішим обладнанням та інструментами, відповідаючи вимогам різних галузей промисловості.

Інформація

INMACH – це провідна компанія на ринку України, що спеціалізується на постачанні високоякісного інструменту для металообробки, зварювання та різання. Ми пишаємося своїм статусом ексклюзивного представника таких відомих брендів як Matrix – передового виробника інструментів для координатно-пробивних станків, Euram – лідера в області інструментів для гнуття металів, а також Optrel, виробника інноваційних зварювальних масок. Крім того, в нашому асортименті представлені зварювальні апарати від Stel та Cebora – визнаних лідерів у цій сфері.

INMACH також забезпечує постачання запчастин для лазерних станків, гофрованих кожухів, оптики та іншого необхідного обладнання, що робить нас надійним партнером для різноманітних промислових потреб. Ми прагнемо до найвищих стандартів у якості продукції та обслуговуванні, щоб забезпечити наших клієнтів найкращими рішеннями для їхнього бізнесу.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Лозова Аліна Віталіївна — директор
Рік заснування:
2016
Кількість працівників:
3 чол.
Країни імпорту:
Швейцарія, Італія, Нідерланди, Німеччина, США, Китай

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 05.12.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

зварювання, металообробка, плазмове різання, координатно-пробивні преси, зварювальні маски, професійне обладнання, інструменти для листозгинальних пресів, зварювальний дріт, захист оргінів дихання, swiss air optrel, засоби захисту органів дихання, ексклюзивний представник, промислові рішення, технологічне обладнання, продукція matrix, продукція euram, продукція stel, продукція cebora, промислове обладнання, зварювальні апарати, техніка для металургії, лазерне різання, інноваційні технології, автоматизація процесів, індустріальні рішення, постачальник металообробного обладнання, обладнання для обробки металів, оптимальні технічні рішення, сервіс та обслуговування, спеціалізоване обладнання, системи автоматизації, промислова безпека, високоточне обладнання, індустріальний інструмент, аппарати плазмоаого різання, плазморізи, лазерна оптика, пробивний інструмент

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.