Контакти

Адреса:
79012, м. Львів, вул. Бой-Желенського, 14
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СТУДЕНТСЬКА ПОЛІКЛІНІКА, КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Контакти

Адреса:
79012, м. Львів, вул. Бой-Желенського, 14
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79012, м. Львів, вул. Бой-Желенського, 14
Телефони:

Діяльність

Розташована Десята міська лікарня в одному з найбільш мальовничих куточках м. Львова на території студентського містечка по вулиці Бой – Желенського, 14 .До складу лікарні входять два поліклінічні відділення, денний стаціонар на 30 ліжок та стаціонарне терапевтичне відділення на 20 ліжок.

* Поліклінічне відділення №1 обслуговує студентську молодь НУ «Львівська політехніка»,його планова потужність 145 відвідувань в зміну.

* Студентів, які навчаються у Львівському національному університеті імені Івана Франка обслуговує поліклінічне відділення №2 , його планова потужність 136 відвідувань в зміну. Поліклінічне відділення № 2 ввійшло до складу Десятої міської лікарні в грудні 1996 року.

Інформація

Діяльність Десятої міської лікарні м.Львова скерована на профілактичну, лікувальну медичну допомогу студентській молоді. Як лікувальний заклад, лікарня була заснована в 1946 році і надає допомогу студентам та професорсько – викладацькому складу двох найбільших ВУЗів м. Львова — НУ «Львівська політехніка ” та НУ ім. І.Франка.

Адмінстрація Десятої міської лікарні м. Львова постійно проводить роботу щодо благоустрою установи, покращення санітарно-епідемічного стану приміщень лікарні. Зусиллями адміністрації лікарні, на чолі з головним лікарем, проводяться ремонти кабінетів та службових приміщень лікарні, поновлюються меблі та медичне обладнання установи.

Хворі студенти, які перебувають на лікуванні в стаціонарному відділенні лікарні, забезпечуються медикаментами безоплатно.. Всі стаціонарні хворі забезпечуються 3-х разовим харчуванням.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 20:00
Вівторок:
08:00 — 20:00
Середа:
08:00 — 20:00
Четвер:
08:00 — 20:00
П'ятниця:
08:00 — 20:00
Оновлення даних: 04.08.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.