Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ТЕЛЕФОН ДОВІРИ 15-58

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

Безкоштовна консультація психолога, психотерапевта в державних поліклініках та психоневрологічних диспансерах. Телефон довіри та психолоічної допомоги вказані вище, допомога також безкоштовна.

Інформація

Вище вказані телефони служби довіри та психологічної допомоги ЛОДА та благодійної організації ”Телефон довіри для всіх”. Вони працюють безкоштовно та цілодобово.

На жаль, приватні психологи та психотерапевти не проводять безкоштовних консультацій. Проте вихід є. Ви можете записатись на безкоштовний сеанс до психолога в державних поліклінках та в одному з диспансерів, що є в місті.

Державний психолог не менш досвідчений та корисний, ніж приватний. Користується тими ж принципами лікування та діагностики психологіних станів та захворювань. Ви дійсно можете отримати професійну консультацію БЕЗКОШТОВНО.

Отже, звертайтеся в:

Комінальна 2-га міська поліклініка на вул. Симоненка, 4, м. Львів
Працює лікар-психотерапевт Панасюк О.В.
Пн. 08:00-14:00, Вт. 12:00-18:00, Ср. 08:00-14:00, Чт. 12:00-18:00, Пт. 08:00-14:00

При психоневрологічних диспансерах діють поліклінічні відділення, де також приймають та надають консультації лікарі психологи, психотерапевти, психіатри, дитячі психологи.

Львівський міський психоневрологічний диспансер
м. Львів, вул. Коциловського, 30

Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер
м. Львів, вул. Драгоманова, 58

Психоневрологічний диспансер
м. Львів, вул. Басараб, 2

На лікування не обов’язково витрачати великі кошти. Ви можете отримати психологічну допомогу у професійного лікаря, пройти повний курс лікування абсолютно безкоштовно.

Рубрики

Оновлення даних: 11.11.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

психолог львів безкоштовно, психолог львів, допомога психолога безкоштовно, безкоштовна консультація психолога, дитячий психолог безкоштовно

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.