Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЕКОДРІМХАУС

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

Приймаємо замовлення на солом’яні панелі для будівництва будь-яких розмірів
Розробляємо індивідуальний проект під будинок з солом’яних панелей
Будівництво будинку під ключ (від А до Я)

Інформація

Компанія Ecodreamhouse виготовляє та будує
каркасні будинки з стінових солом’яних панелей, які являють собою каркас з натурального дерева, з щільно запресованої соломою всередині, таким чином досягаючи відмінні показники теплового опору, звукоізоляції, вогнестійкості та інших характеристик.
EDH Панель «ECODREAMHOUSE» є унікальним будівельним матеріалом, який на 100 % складається з матеріалів рослинного походження - дерево, очерет,глина. Вся конструкція з обох сторін зашита магнезитовою плитою. Матеріали підібрані і укладені таким чином, що панель максимально зберігає тепло в будинку взимку, створює комфортну прохолоду влітку, забезпечує хороші звукоізоляційні якості, розрахована на тривалий (більше 70 років) термін служби, економить витрати на експлуатацію та обслуговування будинку.
Ми займаємося будівництвом сучасних будинків з оригінальним дизайном, здатних не тільки створити здоровий мікроклімат, але і відчутно заощадити сімейний бюджет. Вони є самостійною енергетичною системою, яка чудово тримає тепло, дозволяючи економити гроші на опаленні в холодну пору.
Нашим фахівцям під силу багато рішень. Ми будуємо міцні будинки з застосуванням природних матеріалів, проводимо каналізацію і водопровід, електропроводку, здійснюємо оздоблювальні роботи, ставимо сучасні металопластикові вікна... загалом, робимо все від А до Я, щоб ви отримали високоякісне сучасне житло, здатне приносити щастя своєму власникові.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Шевченко Олександр Анатолійович
Рік заснування:
2009
Оновлення даних: 30.09.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.