ЛЕВ, НЕЗАЛЕЖНИЙ СТРАХОВИЙ БРОКЕР, ТОВ
Адреса:
79070, м. Львів, просп. Червоної Калини, 53
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЕВ, НЕЗАЛЕЖНИЙ СТРАХОВИЙ БРОКЕР, ТОВ

ЛЕВ, НЕЗАЛЕЖНИЙ СТРАХОВИЙ БРОКЕР, ТОВ
Адреса:
79070, м. Львів, просп. Червоної Калини, 53
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЛЕВ, НЕЗАЛЕЖНИЙ СТРАХОВИЙ БРОКЕР, ТОВ
Адреса:
79070, м. Львів, просп. Червоної Калини, 53

Діяльність

Незалежний страховий брокер ”ЛЕВ” пропонує широкий спектр страхових послуг:
- страхування автомобілів (КАСКО, автоцивілка, зелена карта);
- страхування вантажів; страхування майна (квартир, будинків, приміщень);
- страхування виїзджаючих за кордон (медичне страхування);
- особисте страхування (від нещасного випадку);
- добровільне та обов’язкове страхування відповідальності (відповідальність перевізника).

Найкращі пропозиції для кожного клієнта. Безкоштовні консультації.
Допомога при настанні страхових випадків. Юридична консультація.

Інформація

НАШІ ПРОПОЗИЦІЇ:

* ОСЦПВ
Покриває збитки, завдані вами учасникам ДТП. ОСЦПВ - обов’язковий вид страхування цивільної відповідальності власників автомобілів, який передбачає страховий захист майна та здоров’я постраждалих внаслідок ДТП.
Страхування ОСЦПВ стало невід’ємною частиною життя не тільки автомобілістів України, але і власників будь-яких транспортних засобів. Це обов’язковий вид страхування і відсутність полісу передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафу. Винятки зроблені лише для певних категорій населення - інвалідів 1 групи і учасників бойових дій. Ціни страхування ОСЦПВ складаються з базового тарифу і ряду коефіцієнтів, які можуть як зменшити, так і збільшити кінцеву вартість.

* КАСКО
Страхування КАСКО - це гарантія спокою власника транспортного засобу. Страхова компанія бере на себе ризики викрадення чи пошкодження автомобіля (найчастіше поліс об’єднує усі ризики) в обмін на регулярну страхову премію.
Вартість поліса КАСКО залежить від величезної кількості чинників, причому їх вплив відрізняється в різних страхових компаніях. Дивно, але ідентичні за умовами поліси в двох компаніях можуть відрізнятися за вартістю буквально в рази. При цьому, зміни за декількома пунктами призводять до зворотної ситуації. Саме тому важливо порівняти пропозиції великої кількості страхових компаній і розрахувати вартість поліса в кожній з них, виходячи з персональних даних та вимог клієнта.
Для того, щоб обрати найкращу пропозицію по КАСКО, Вам необхідно просто подзвонити нам, або залишити заявку.

* ЗЕЛЕНА КАРТА
Міжнародний поліс, що оформлюється при виїзді за межі України. Зелена карта це обов’язкове міжнародне страхування автоцивільної відповідальності власників наземних транспортних засобів. У випадку ДТП збитки покриває представництво бюро країни, в якій воно трапилося. При оформленні цього полісу слід врахувати низку особливостей. Ціна на поліс залежить від країни, яку ви відвідуєте, типу транспортного засобу, а також від строку дії полісу. Договір укладається на термін від 15 діб до 12 місяців. Слід зауважити, що ціни на цей вид страхування абсолютно однакові незалежно від страхової компанії, оскільки зафіксовані в законодавчому порядку.

* КОМПЛЕКСНІ ПРОГРАМИ СТРАХУВАННЯ ВИЇЖДЖАЮЧИХ ЗА КОРДОН
Страхування туристів - це обов’язковий вид страхування в більшості країн світу для громадян України, які здійснюють туди поїздку і одна з умов отримання візи.
Це комплексне страхування, що покриває ризики шкоди здоров’ю, відповідальність перед третіми особами і майнові ризики під час перебування за кордоном. Також варто брати до уваги, що вартість медичних послуг за кордоном значно вище, ніж в Україні, тому придбання цього полісу є не лише обов’язковим, але і максимально доцільним.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Демкович Назар Ярославович — генеральний директор

Графік роботи

Понеділок:
09:30 — 18:00
Вівторок:
09:30 — 18:00
Середа:
09:30 — 18:00
Четвер:
09:30 — 18:00
П'ятниця:
09:30 — 17:00
Оновлення даних: 15.02.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

страховий брокер, страховка, автострахування, медичне страхування, каско, страхування, автоцивілка

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.