Контакти

Фактична адреса:
79032, м. Львів, вул. Вашингтона, 10
Телефони:
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ, ТОВ

Контакти

Фактична адреса:
79032, м. Львів, вул. Вашингтона, 10
Телефони:
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79032, м. Львів, вул. Вашингтона, 10
Телефони:
Факс:

Діяльність

Всього «Перша приватна броварня» на сьогоднішній день випускає 11 сортів пива:
- Безалкогольне (12%, алк. 0.5%)
- Галицька Корона (11%, алк. 3.9%)
- Радомишль Світле (11%, алк. 4.5%)
- Жигулiвське (11%, алк. 4.5%)
- Бочкове (11.5%, алк. 4.5%)
- Свіжий Розлив (11.5%, алк. 4.5%)
- Світле (11.5%, алк. 4.5%)
- Закарпатське (11.5%, алк. 4.6%)
- Stare Misto Premium Draft (12%, алк. 4.8%)
- Авторське (17%, алк. 6.8%)
- Чорне (17%, алк. 6.8%)

Такі сорти як Радомишль Світле, бочкове, Галицька Корона також випускаються на пивзаводі в Радомишлі. Таким чином потужність двох пивоварень розподіляться, щоб задовольнити попит і поліпшити логістику найбільш ходових світлих сортів.

Інформація

ТзОВ ТВК ”Перша приватна броварня «Для людей — як для себе!» — підприємство харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації напоїв натурального бродіння (пива та квасу). Виробничі потужності розміщені на вулиці Джорджа Вашингтона у Львові.

Сучасна «Перша приватна броварня» являє собою симбіоз трьох пивоварень, що працюють як єдиний механізм по виробництву пива та квасу.

Процес варіння повністю автоматизований і єдине, що потрібно робити вручну - вчасно засипати хміль. Відкриття / закриття магнітних клапанів здійснюється віддалено за допомогою комп’ютерної програми.

Хміль використовується виключно німецька (5 сортів). Гіркота у всіх сортів приблизно однакова і складається близько 20 одиниць по системі IBU (International Bitterness Unit).
З мінімальним відривом від інших сортів самим гірким пивом є «Галицька корона».

Зараз на пивзаводі «Перша приватна броварня» використовується технологія високщільного пивоваріння (High Gravity Brewing), суть якої полягає у виробництві більш щільного пива, яке перед розливом розбавляється очищеною водою до необхідної щільності.
Серед світлих сортів, які варять у новому варочном відділенні технологію HGB (High Gravity Brewing) не використовують тільки для сорту «Stare misto».

Також з первісної початковій щільністю варять всі сорти на старій пивоварні:
ППБ Медове (15%, алк. 5.5%)
ППБ Extra (17%, алк. 6.8%)
ППБ Авторське (17%, алк. 6.8%)
ППБ Чорне (17%, алк. 6.8%)

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Зохнюк Олег Володимирович — директор
Рік заснування:
2004

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 18.03.2019 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Якщо Ви помітили, що у відомостях про дану компанію є неточності або помилки — повідомте нас за допомогою форми Повідомити про неточності або помилки в профілі компанії
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.