Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН ЕЛЕКТРОТОВАРІВ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН ЕЛЕКТРОТОВАРІВ Інтернет-магазин електротоварів ”ELEKTROVOZ.com.ua” пропонує великий вибір електроматеріалів: кабель, провода сіп, прожектори світлодіодні, гофротруба та кріплення до гофри, автоматичні вимикачі, додаткові модульні пристрої, лічильники, кабельканали, металорукав, подовжувачі, стабілізатори напруги, коробки установочні, лампи трансформатори струму, тощо, а також супутні матеріали: ізолента, рукавиці і безліч інших дрібниць.

Переваги ”ELEKTROVOZ.com.ua”:
- широкий асортимент електроматеріалів нашого магазину дозволяють купити Вам все в одного постачальника і заощадити час;
- швидка доставка, яка оптимізує Ваші транспортні витрати;
- гуртові ціни від відомих торгових марок електротехнічної продукції;
- безпечна, якісна, сертифікована продукція, що відповідає стандартам ДСТУ;
- є можливість поставки кабельної продукції під конкретні вимоги замовника;
- кінцевому споживачу з впевненістю за результат порадимо електрика.

Інформація

Інтернет-магазин електротоварів ”ELEKTROVOZ.com.ua” дає вам можливість придбати у Львові та по всій Україні найширший спектр електрики.

У вас нова квартира або будинок? Ви зможете придбати у нас всі необхідні електротовари з доставкою на об’єкт: кабель, автоматичні вимикачі, ПЗВ, гофровані труби та кріплення до них, щитки, труба ПВХ, пластикові труби, лічильники електроенергії, розетки і вимикачі. Особливу увагу варто звернути на стабілізатори напруги. Якщо вам потрібен професійний електрик для виконання робіт, можемо вам порадити, так як понад 100 бригад електриків - наші постійні клієнти.

Електрики зможуть знайти у нас безліч витратних матеріалів, серед яких: ізолента, коробки монтажні кабельні наконечники, металлорукав, гофротруба, пластикові бокси, клемні колодки, розетки на дін-рейку, ручний інструмент, а фахівцям з комп’ютерів завжди знадобиться кручена пара.

Якщо вам потрібно провести електрику в заміський будинок, то не обійтися без арматури СІП, а також вам знадобляться анкерні затискачі, затискачі та бандажна стрічка.

Якщо у вас перебої з електроенергією, то варто звернути увагу на генератори, стабілізатори, джерела безперебійного живлення (ДБЖ), вітрогенератори які забезпечать стабільне і безперебійне живлення.

В Інтернет-магазині ”ELEKTROVOZ.com.ua” представлена продукція провідних світових та українських брендів: кабельний завод Енергопром (ексклюзивний представник у Львівській обл.), Schneider Electric, DKC, IEK, Тумен та ін.

”ELEKTROVOZ.com.ua” забезпечує швидку доставку по Львову та регіонам України, низькі ціни, можливість отримати консультацію від фахівців.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Іванов Микита Сергійович — директор
Рік заснування:
2014
Торгові марки:
ЗЗЦМ (Україна)
Hager (Німеччина)
Schneider Electric (Франція)

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 14:00
Оновлення даних: 27.11.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

гуртівня електротоварів львів, прожектори світлодіодні, лед освітлення, вбудована світлодіодна панель, провід сіп, кабель сип, кабель сіп ціна, кабель сіп 2х16, кабель сіп 4х16, сіп 2х25, сип 4х25, шнайдер, купити кабель львів, шввп, пвс, ввг, ввгп, інтернет-магазин для професійних електриків, електромонтажні послуги, електромонтаж львів, послуги з електромонтажу, інтернет магазин електротоварів, гуртовня електротоварів, електротовари online купити онлайн, електротовари львів, товари для електриків, купити електротовари гуртом оптом опт

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.