ШКОЦЬКА, РЕСТОРАН
Адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 27
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ШКОЦЬКА, РЕСТОРАН

ШКОЦЬКА, РЕСТОРАН
Адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 27
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ШКОЦЬКА, РЕСТОРАН
Адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 27
Факс:

Діяльність

Фото — ШКОЦЬКА, РЕСТОРАН ”Шкоцька” Ресторан & Бар - європейський ресторан у м. Львові з багатою історією та унікальною концепцією, яка полягає в приготуванні свіжого м’яса без додавання олії та жиру на розпеченому лавовому камінні.

Послуги, які надає ресторан:
► Кейтерінг;
► Ланчі;
► Вечері;
► Обіди;
► Бенкети.

Інформація

«Шкотська (Шотландська) кав’ярня» розташовувалась у Львові на проспекті Шевченка.

В 1930-х роках вона стала улюбленим місцем застіль представників Львівської математичної школи. Улям, Штейнгауз, Мазур та інші викладачі Львівського університету та Львівської політехніки збиралися тут, щоб написати та розв’язати чергову математичну задачу.

Безумовним лідером з-поміж них був Стефан Банах. Спочатку вони писали формули на столах чи серветках, що дуже дратувало власника закладу. Але, за однією з версій, дружина Банаха (за іншою – один з офіціантів закладу) придбала для них велику записну книгу, яка в подальшому стала відома у світовій науковій спільноті, як «Шотландська книга».

Починаючи з 1935 року, записи у ній велися включно до 1941 року, коли після наступу німецьких військ чимало професорів емігрували.

Після війни оригінал книги Банаха перейшов до його дружини, а згодом – до сина. Сьогодні «Шкотська книга» є власністю Інституту математики Польської академії наук і зберігається в Центрі Банаха.

В 1981 році з’явилась друга, відредагована версія книги, де відображений сучасний стан внесених в книгу математичних проблем.

Копія оригіналу «Шкоцької книги» зберігається в ресторані і кожен відвідувач має змогу поринути в історію разом з відомими математиками.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Шеремета Тарас — керівник
Бухгалтер:
Заяць Ірина
Рік заснування:
2014
Кількість працівників:
13 чол.

Графік роботи

Понеділок:
07:00 — 23:00
Вівторок:
07:00 — 23:00
Середа:
07:00 — 23:00
Четвер:
07:00 — 23:00
П'ятниця:
07:00 — 23:00
Субота:
08:00 — 23:00
Неділя:
08:00 — 23:00
Оновлення даних: 12.10.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

бізнес ланч ресторан, виїзне обслуговування кейтеринг, vip ресторани, банкет в ресторані, ресторан для романтичної вечері, банкетний зал, банкетні зали львова, блюда на бізнес ланч, виїзне ресторанне обслуговування, виїзної ресторан кейтеринг, всі ресторани львова, замовити виїзний банкет, замовити ресторан, замовити столик в ресторані, кав’ярня, кафе бари, кондитерські, кращі ресторани львова

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.