СІМЕНЕРГО, ПРОЕКТНА КОМПАНІЯ, ТОВ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Шота Руставелі, 7
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СІМЕНЕРГО, ПРОЕКТНА КОМПАНІЯ, ТОВ

СІМЕНЕРГО, ПРОЕКТНА КОМПАНІЯ, ТОВ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Шота Руставелі, 7
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
СІМЕНЕРГО, ПРОЕКТНА КОМПАНІЯ, ТОВ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Шота Руставелі, 7
Телефони:

Діяльність

Фото — СІМЕНЕРГО, ПРОЕКТНА КОМПАНІЯ, ТОВ Надаємо наступні послуги:
- комплексне проектування логістичних комплексів, заводів, фабрик, складів, громадських та офісних будівель, СТО, сільськогосподарських будівель та будівель тваринництва (свинокомплекси, птахофабрики, забійні цехи та ін.);
- технічний та авторський нагляд за будівництвом;
- повний юридичний супровід об’єкту будівництва - від отримання містобудівних умов та обмежень - до отримання права власності на будівлі.

Інформація

Практично кожне будівництво сучасної будівлі чи споруди здійснюється із застосуванням металевого каркасу. Саме тому проектування металевих конструкцій - це один з найважливіших етапів у створенні майбутнього проекту.

”Сіменерго” - інжинірингова група, основним вектором робіт якої є проектування будівель та споруд з металевим каркасом (складських та виробничих споруд) та проектування житлових будинків.

Спеціалісти нашої компанії виконають проектування і розрахунок металоконструкцій різного ступеня складності, для юридичних і фізичних осіб.

Ми беремо на себе усю відповідальність за Ваш проект - від ідеї до її реалізації. Забезпечуємо неперервність процесу проектування і своєчасне коректування в разі змін законодавства, побажань партнера-замовника.

Проектування здійснюємо згідно з вимогами та нормами українського законодавства. У нас є всі необхідні дозволи, ліцензії та сертифікати на проведення проектних робіт.

Наше кредо: Ми поважаємо інтереси замовників і завжди готові взяти на себе їх турботи.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Попович Василь Іванович — директор
Рік заснування:
2013
Кількість працівників:
20 чол.
Вища організація:
79005, м. Львів, вул. Шота Руставелі, 7, тел. (097) 1848603

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 19.04.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

проектування будівель, проектування споруд, проектування складу, проектні роботи, проектування металоконструкцій в україні, послуги генпроектувальника, проектна документація, проект заводу, проекти будинків, проектування київ, технічне обстеження будівель, проектування виробничих приміщень, промислових приміщень, складських приміщень, проектувальники києва, проектні фірми, проектно-будівельна фірма львів, металоконструкції на замовлення, послуги кошторисника ціни, кошторисні послуги, обстеження технічного стану будівель, послуги з інженерних вишукувань, технічний, авторський нагляд за будівництвом

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.