ХЕМТЕХ БАЄРН УКРАЇНА, ТОВ
Адреса:
79041, м. Львів, вул. Спокійна, 31, оф. 6
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ХЕМТЕХ БАЄРН УКРАЇНА, ТОВ

ХЕМТЕХ БАЄРН УКРАЇНА, ТОВ
Адреса:
79041, м. Львів, вул. Спокійна, 31, оф. 6
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ХЕМТЕХ БАЄРН УКРАЇНА, ТОВ
Адреса:
79041, м. Львів, вул. Спокійна, 31, оф. 6

Діяльність

Фото — ХЕМТЕХ БАЄРН УКРАЇНА, ТОВ Насправді спектр нашої діяльності є дуже широким, але до Вашої уваги представляємо покищо високоякісні спеціальні матеріали для виробництва бруківки методом вібропресування, а саме:
- комплексна добавка CH4 для виготовлення бруківки;
- високоякісні ефективні порошкові пігменти COMFORT для виготовлення вібропресованої продукції;
- добавка COLOR DRY для порошкових пігментів для підсилення кольору, контрасту та яскравості забарвлення;
- спеціальний засіб PUTZ-EC для зняття висолів та виквітів - білих соляних плям на поверхнях;
- спеціальний засіб для просочування IMPREGNAT DRY, який призначений для гідрофобізації та захисту кам’яних, бетонних елементів, вібропресованої бруківки, ФЕМ (фігурних елементів мощення) тощо від несприятливого впливу зовнішнього середовища.

З частиною найновішої продукції нашої компанії Ви зможете ознайомитись на нашому сайті.

Інформація

Компанія ”CHEMTECH BAYERN UKRAINE” - це міжнародний виробник добавок, пігментів для бетону та спеціальних систем захисту поверхні.

Наша мета: виробництво інноваційних продуктів, що сприяють досягненню найвищої якості бетонних виробів, створенню сприятливих умов для обробки та облагородження поверхні бетону.

Ми розробляємо унікальні рецептури для наших клієнтів і займаємося вирішенням особливо складних проблем у виробництві. Технічна підтримка нашої лабораторії та інноваційні продукти допоможуть Вам розширити асортимент виготовлених виробів і досягти максимальної якості продукції. Ми пишаємося тим, що наша компанія брала участь у розробці новітніх сучасних технологій SR Schindler, таких як: системи захисту поверхні «Protector», друк на бетоні «Print Beton».

Офіційним представником компанії CHEMTECH BAYERN GmbH є ТзОВ “ХЕМТЕХ БАЄРН УКРАЇНА”. Що стосується якості продукції та рівня послуг, то фірма ”CHEMTECH BAYERN” на сьогодні відноситься до числа найбільших фірм-лідерів по виробництву спеціальних матеріалів для виробництва бруківки вібропесованим методом не лише на території Німеччини, але й у цілій Європі.
Основне виробництво продукції здійснюється на заводі в місті Регенсбург (Північна Німеччина).

Асортимент продукції постійно розширюється. Експерти дають високу оцінку якості та економності використання запропонованих нами спеціальних матеріалів, обладнання машин та механізмів тощо, високий рівень консультаційних послуг.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Майба Роман Ігорович — директор

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 15:00
Оновлення даних: 08.06.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

матеріали для виготовлення бруківки, пігменти для бетону, пластифікатор для бруківки, добавки до бетону, лак для бетону, видалення висолів, пластифікатори для бетону, пластифікатори для виробництва тротуарної бруківки, барвники для бетону, барвники для виробництва тротуарної бруківки, плитка тротуарна купити, тротуарна плитка виробництво, виготовлення тротуарної плитки, бруківка з бетону вартість, тротуарна плитка з бетону, пластифікатори в бетон, декоративний бетон, лак для бетону купити

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.