Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЮНІТІ, ФІТНЕС КЛУБ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — ЮНІТІ, ФІТНЕС КЛУБ Пропонуємо скористатись такими послугами:
- хатха-йога;
- силова йога;
- фітнес для вагітних;
- пілатес;
- калланетика;
- табата (інтервальне тренування);
- інтенсивне схуднення;
- зумба;
- стриппластика;
- Pole Dance;
- дитяча йога;
- танці для дітей.

Інформація

У здоровому тілі – здоровий дух. Така відома, але не усвідомлена багатьма приказка. І правда, починаючи працювати над своїм зовнішнім виглядом, приділяючи час собі і проводячи кілька годин на тиждень у фітнес студії, ми починаємо по-іншому дивитися на світ – оптимістичніше і життєрадісніші. Але щоб отримати саме те, що ми прагнемо, нам необхідно грамотно вибрати студію і інструктора, який і приведе нас до цього приголомшливого результату.

Фітнес клуб ”ЮНІТІ” створений спеціально для жінок. Тут все продумано до дрібниць, щоб кожному було комфортно і приємно займатися.

У фітнес клубі ”ЮНІТІ” реалізована чудова ідея, що хвилює багатьох жінок – можливість приходити на тренування з дітьми. Молоді мами можуть вибрати зручний час для тренувань і при цьому не думати, з ким залишити малюка. Ви зможете записати дитину на паралельні тренування або залишити його у залі очікування для перегляду мультфільму, малювання або ліплення з пластиліну.

Для дітей існує ряд занять, спрямованих на фізичний розвиток, який є дуже важливим в юному віці. Малюки зможуть побігати, пострибати і навчитися корисним вправам під наглядом досвідченого інструктора. Для молодшого віку організована група з дитячої йоги, а також танці.

Для занять у фітнес клубі ”ЮНІТІ” обладнані два зали. Перший розрахований на тренування групи до 15 людей і оснащений всім необхідним для фітнесу обладнанням. Другий зал обладнаний пілонами, і в ньому окрім Pole dance проводитимуться заняття з стрейтчінгу, стриппластики та іншим жіночим видами фітнесу з групою до 8 людей. У залах завжди комфортна для занять температура, світло і затишно.

Крім тренувань в залах, плануються виїзні заняття, а також спільний активний відпочинок.

Після тренувань Ви зможете прийняти душ, попити прохолодної води і з новими силами відправлятися підкорювати світ!

Вам буде надана консультація щодо навантажень, які будуть підходити саме Вам, допоможуть підібрати оптимальний вид фітнесу, розкажуть, як правильно харчуватися, щоб отримувати від тренування максимальний ефект.

Окрім цього в клубі ”ЮНІТІ” проводитимуться майстер класи з миловаріння, виготовленню прикрас і декорів ручної роботи, мехенді і багато інших, так само будуть проводитися творчі заняття для дітей.

Все, що Вам залишається – прийти і спробувати на собі, як зміниться Ваш світ вже з перших тренувань!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 22:00
Вівторок:
08:00 — 22:00
Середа:
08:00 — 22:00
Четвер:
08:00 — 22:00
П'ятниця:
08:00 — 22:00
Субота:
08:00 — 22:00
Оновлення даних: 15.07.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

спорт клуб на левандівці, стриппластика левандівка, йога для дітей, фітнес клуб левандівка, силова йога у львові, фітнес для вагітних, фітнес для жінок, nice body найс боді, pole dance полі денс, аквааеробіка для схуднення, як швидко схуднути, гімнастика для схуднення, заняття пілатесом, зумба zumba, йога для вагітних, каланетика львів, калланетика, корекції проблемних зон, львівські спортклуби, пілатес львів, покращення форм тіла, степ аеробіка, табата інтервальне тренування

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.