ТУРАНДОТ, САЛОН КРАСИ
Адреса:
79057, м. Львів, вул. Гординських, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ТУРАНДОТ, САЛОН КРАСИ

ТУРАНДОТ, САЛОН КРАСИ
Адреса:
79057, м. Львів, вул. Гординських, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ТУРАНДОТ, САЛОН КРАСИ
Адреса:
79057, м. Львів, вул. Гординських, 22
Телефони:

Діяльність

Фото — ТУРАНДОТ, САЛОН КРАСИ 1) Всі види перукарських послуг, а саме: послуги майстрів-колористів, підбір та виконання весільних та вечірніх зачісок, нарощування гарячим та холодним методом, біоламінування, хімічна та біохімічна завивка волосся, вирівнювання волосся (антихімія), лікування волосся та шкіри голови, стрижки унісекс.
2) Послуги подолога, а саме вирівнювання вросшого нігтя пластиною В/S, робота з проблемною та дуже проблемною стопою, видалення мозолів.
3) Манікюр і педікюр: класичний і апаратний.
4) Покриття нігтів біогелем, нарощування нігтів гелем та акрилом.
5) Послуги лікаря косметолога-дерматолога, а саме апаратна косметологія (мікротоки, іонофорез, ультразвук та інше), мезотерапія, біоревіталізація, корекція зморшок філерами, бразильський масаж обличчя, фітопілінг, хімічні пілінги (поверхневі, серединні, глибокі), косметологічна чистка обличчя, лікування проблемної шкіри обличчя, спа-догляд за шкірою обличчя.
6) Послуги фахівця-масажиста: масаж оздоровчий, масаж вакумний, масаж медовий, масаж гуаша, стоун терапія (масаж гарячими каменями), апаратна корекція фігури.
7) Послуги візажиста-гримера та потужний турбосолярій.
8) Пресотерапія.

Інформація

Салон краси «Турандот» - це маленький рай, тиха гавань турботи і краси, де можна сховатися від метушні і щоденних тривог.

Піклуючись про тіло, ми плекаємо душу. Гарна зачіска, свіжий манікюр, тонізуюча маска для обличчя роблять людину не тільки привабливою зовні, але і є запорукою його настрою і самопочуття. Дозвольте собі ненадовго втекти від метушні дня і наші майстри подбають про ваше здоров’я і красу. Пориньте в затишний світ гармонії і комфорту.

Салон «Турандот» завжди привітно зустрічає своїх гостей і пропонує приділити собі час з користю і в задоволення. Відкриваючи двері нашого салону, ви опинитеся в приємній обстановці, де ввічливий персонал і адміністратори допоможуть вам підібрати необхідну процедуру, нададуть кваліфіковану консультацію з питань краси та догляду за тілом.

Ви можете сміливо віддатися в руки наших майстрів, не турбуючись про якість та безпеку. Створюючи наш сервіс, ми подбали про кожну дрібницю: приємна і затишна атмосфера, комфортні та сучасні кабінети, високий рівень культури обслуговуючого персоналу, професійні майстри та стилісти, які безупинно підвищують кваліфікацію і вдосконалюють свою майстерність. Саме завдяки нашим фахівцям, салон краси «Турандот» може запропонувати великий вибір перукарських і косметологічних послуг на найвищому рівні.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Субота:
10:00 — 19:00
Оновлення даних: 29.03.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.