АЗБУКА СВІТУ, ЦЕНТР ІНОЗЕМНИХ МОВ
Адреса:
79012, м. Львів, вул. Сахарова, 42, оф. 107
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

АЗБУКА СВІТУ, ЦЕНТР ІНОЗЕМНИХ МОВ

АЗБУКА СВІТУ, ЦЕНТР ІНОЗЕМНИХ МОВ
Адреса:
79012, м. Львів, вул. Сахарова, 42, оф. 107
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
АЗБУКА СВІТУ, ЦЕНТР ІНОЗЕМНИХ МОВ
Адреса:
79012, м. Львів, вул. Сахарова, 42, оф. 107

Діяльність

Фото — АЗБУКА СВІТУ, ЦЕНТР ІНОЗЕМНИХ МОВ Агенція перекладів ”Азбука Світу” надає послуги:

- письмового перекладу будь-якого типу і рівня складності;
- усного послідовного та синхронного перекладу;
- перекладу сайтів;
- проставлення штампу ”апостиль” та легалізації документів;
- нотаріального завірення перекладів;
- редагування і вичитки текстів.

Звернувшись до нас, Ви вчасно отримаєте переклади найвищої якості. Виконуємо термінові переклади. Здійснюємо комп’ютерний набір текстів, сканування, друк.

Крім того, центр іноземних мов ”Азбука Світу” пропонує курси англійської, німецької, французької, польської, іспанської, чеської, італійської та інших мов для дорослих, студентів і дітей:

- вивчення та вдосконалення іноземних мов - розмовної, загальної й спеціалізованої;
- для туристів, медиків, юристів, бізнесменів;
- підготовка до здачі міжнародних іспитів для отримання сертифікатів;
- підготовка до ЗНО.

Після закінчення курсів видаються сертифікати.

Освітня агенція ”Азбука Світу” пропонує навчання за кордоном дітям, студентам, дорослим, бізнесменам. Наші партнери - мовні школи Великобританії, Мальти, Німеччини, Австрії, США, Канади, Кіпру, Польщі, Чехії та інші.

”Азбука Світу” запрошує до літніх таборів вивчення іноземних мов в Україні та за кордоном. У навчально-розважальному центрі ”Світлячки”. Ваш малюк весело і з користю проведе час під наглядом досвідчених кваліфікованих педагогів, вивчатиме іноземну мову у приязному оточенні та розкриватиме свої таланти, займаючись малюванням, ліпленням, аплікацією, музикою, танцями. Пропонуємо безкоштовні факультативи з польської, німецької, іспанської, французької та інших іноземних мов. Послуги дитячого психолога, логопеда, лікаря-педіатра. Міні-групи до 10 осіб.
Садочок повного дня ”Світлячки”
Формуються групи:

- повного дня (08:30-18:30);
- ранкові (09:00-13:00);
- післяобідні (13:00-17:00);
- короткотривалі - ранній розвиток і дошкільна підготовка (2 рази на тиждень по 1,5 год).

Освітній центр ”Азбука Світу” запрошує батьків вивчати іноземні мови, відвідуючи групові та індивідуальні заняття. А також пропонує послуги приватного психолога, логопеда та консультації лікаря-педіатра.

”Азбука Світу” проводить дошкільну підготовку дітей 3–6 років. У програмі курсу:

- англійська мова;
- розвиток мовлення;
- математика;
- логіка.

Інформація

Необхідно замовити грамотний і точний переклад кожної фрази важливих документів без зміни її суті? Або ж терміновий переклад документів ще ”на вчора”?

Центр іноземних мов ”Азбука Світу” пропонує усі види перекладів з/на усіх іноземних мов. Ми вирішимо будь-яку мовну задачу. Дипломовані перекладачі мають великий досвід роботи з текстами і документами різної тематики: юридичної, медичної, технічної тощо.

Звернувшись до нас за послугами перекладу, Ви отримаєте не лише якісний переклад у потрібний термін, а й можете бути впевними, що Ваша інформація залишиться конфіденційною.

Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок та акції. Оплату можна здійснити по готівковому і безготівковому розрахунку.

Також можливе навчання іноземної мови у міні-групах. Кваліфіковані викладачі, новітня методика, індивідуальний підхід за прийнятною ціною. Після закінчення загального курсу - видача свідоцтва. Індивідуальна мовна підготовка відповідно до Ваших потреб.

Підготовка до здачі іспитів ЗНО, IELTS та TOEFL.

Ми гарантуємо: високий рівень професіоналізму, новітню цікаву методику вивчення іноземної мови, індивідуальний підхід, гнучку систему знижок, спілкування з носіями мови у мовному клубі, який ми організовуємо щотижня для наших слухачів, перегляд відеоматеріалів іноземною мовою, безкоштовні пробні тестування та багато іншого.

Довіряйте переклади професіоналам та долайте мовний бар’єр з центром іноземних мов ”Азбука Світу”!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Бадзай Леся Андріївна — директор
Рік заснування:
2010

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 16:00
Оновлення даних: 23.05.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

центр перекладу франківський район, курси іноземних мов у франківсьому районі, центр іноземних мов львів, центри перекладів у львові, послуги перекладу, англійська для дітей, вивчення іноземних мов, переклади у львові, курси ділової англійської, репетитор франківський район, вивчити англійську мову, викладач англійської мови, вчитель іноземних мов, дитячі мовні курси львів, індивідуальні курси англійської мови, інтенсивні курси англійської мови, іспанська мова курси, кращі курси англійської мови, англійська мова львів, курси англійської мови для дітей, переклад медичних документів, юридичний переклад ціни, підготовка до зно з англійської, школа англійської мови львів, англійська для початківців ціна

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.