Контакти

Фактична адреса:
79016, м. Львів, вул. Озаркевича, 4
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ШПИТАЛЬ ІМ. МИТРОПОЛИТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКОГО, БЛАГОДІЙНА УСТАНОВА

Контакти

Фактична адреса:
79016, м. Львів, вул. Озаркевича, 4
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79016, м. Львів, вул. Озаркевича, 4
Факс:

Діяльність

Послуги лікувальних і діагностичних центрів.

Станом на сьогодні у складі шпиталю функціонують:
- Консультативно-діагностичне відділення
- Відділення паліативного лікування
- Проект ‘Домашня опіка
- Проект ‘Центр психічного здоров’я
- Випозичення реабілітаційного обладнання

Інформація

Благодійна установа «Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького», яку традиційно називають «Народна лічниця» – медичний заклад, заснований 1903 року для надання безкоштовної лікарської допомоги вбогим хворим мешканцям Львова та усієї Галичини – без різниці віровизнання й національності. Ініціатор – відомий лікар Євген Озаркевич, на його заклик відгукнулися українські громадські товариства й організації, патріотично налаштовані діячі медицини, науки, культури, правники, священики.

Особливістю діяльності Шпиталю від початків існування і до сьогодні є забезпечення цілісної опіки над хворими: в Шпиталі діє священик – медичний капелан, психолог, соціальний працівник, а також значна частина медперсоналу (близько 120 працівників), приблизно третина медичних працівників, – це монахині Чину Св. Вікентія та Сестри Служебниці Непорочної Діви Марії. Такий підхід в діяльності Шпиталю забезпечує особливо чуйне ставлення до людей, зміцнює і покращує їх психологічний та душевний стан. Спектр медико-соціальних послуг Шпиталю, і сьогодні орієнтований на надання допомоги з огляду на найактуальніші проблеми.

За останні два десятиліття Шпиталь пропонував програми профілактики ВІЛ/СНІДу, супроводу алко- та наркозалежних. У міру фінансових можливостей забезпечує медичну опіку соціально незахищених повністю безкоштовно або частково. Установа постійно підтримує програму протидії поширенню туберкульозу та профілактики серцево-судинних захворювань, які є справжнім викликом для населення України. Особливу увагу надано питанню паліативної опіки в стаціонарі Шпиталю усім потребуючим, та самотнім чи малозабезпеченим людям, оскільки вирішення цієї медико-соціальної проблеми має пряме відношення до пошанування гідності Людини у завершальній стадії життя. Новітнім етапом у діяльності Шпиталю є програма супроводу постраждалих в часі Революції Гідності та військової агресії з боку Росії, яка включає як загально-медичну підтримку так і спеціалізовану допомогу з подолання ПТСР (посттравматичний стресовий розлад).

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
1903

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Оновлення даних: 05.10.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.