КРОКУС, САЛОН КРАСИ
Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Замарстинівська, 200
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КРОКУС, САЛОН КРАСИ

КРОКУС, САЛОН КРАСИ
Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Замарстинівська, 200
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
КРОКУС, САЛОН КРАСИ
Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Замарстинівська, 200

Діяльність

Фото — КРОКУС, САЛОН КРАСИ Найдешевші ціни на ЕЛОС епіляцію, солярій, перукарські послуги, нарощування волосся, весільні та випускні зачіски, манікюр, педикюр (апаратний, лікувальний, обрізний), покриття нігтів Shellac, гель-пудрою, нарощування нігтів, воскова, цукрова депіляція, пірсинг, візаж, парманентний татуаж, оздоровчий масаж, китайський масаж, фіто-сауна, фітобочка.

Косметологія: кавітація, лімфодренаж, мікротоки, чистка обличчя, пілінги, масаж обличчя, ультразвук обличчя.

Перукар-модельєр, перукарня.

Бар (кава, чай) безкоштовно.

Інформація

Салон краси ”КРОКУС” - це острівець краси і гармонії в божевільній круговерті нашого повсякденного життя. Кожен жест фахівців салону наповнений любов’ю і повагою до своєї роботи і клієнтів.

Ласкаво просимо до салону краси ”Крокус” - вашого відпочинкового оазису в самому серці Львова. Наш салон пропонує високоякісні послуги догляду за вами, щоб ви могли почувати себе впевнено, розкішно та особливо.

Наші послуги включають:
Стрижки та зачіски: Наші талановиті перукарі здатні створити будь-який образ - від класичного до сучасного. Вони уважно слухатимуть вас та підкажуть найкращий варіант, який віддзеркалить ваш стиль та особистість.

Колір та Фарбування: Дозвольте нашим колористам підкреслити вашу красу за допомогою індивідуального підбору кольору. Від натуральних відтінків до сміливих кольорових експериментів - ми готові зробити все, щоб ви виглядали неймовірно.

Догляд за Волоссям: Ваше волосся заслуговує на найкращий догляд. Ми пропонуємо професійні процедури відновлення волосся, зволоження, лікування пошкоджень та багато іншого, щоб ваше волосся завжди було шовковистим і здоровим.

Манікюр та Педикюр: Дбайте про свої руки та ноги разом з нами. Наші майстри манікюру та педикюру зроблять ваші нігті чудовими та доглянутими.

Макіяж: Для особливого випадку або повсякденного образу – наші візажисти підкреслять вашу природну красу та створять образ за вашим бажанням.

Спа-процедури: Розслабтеся та відновіть гармонію під час наших спа-процедур для тіла та обличчя. Ми використовуємо натуральні інгредієнти, щоб ваша шкіра відчувала справжню годину насолоди.

Перукарські Послуги для Чоловіків: Для наших чоловічих клієнтів ми також пропонуємо стильні стрижки, корекцію бороди та догляд за волоссям.

Салон краси ”Крокус” - це не просто місце для догляду за зовнішнім виглядом, це місце, де ви зможете відпочити, відновити силу та почувати себе впевнено та прекрасно. Наша команда професіоналів з великою увагою ставиться до ваших побажань та потреб, гарантуючи незабутній досвід краси та релаксації.

Запрошуємо вас завітати до салону краси ”Крокус” у Львові та дозволити нам підкреслити вашу неповторну красу.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2010
Торгові марки:
Loreal (Франція)
Süda (Німеччина)
Kart (Ізраїль)

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 20:00
Неділя:
10:00 — 15:00
Оновлення даних: 01.09.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

салони краси район стрийської, нарощування волосся у львові, масаж львів, нарощування гелевих нігтів, візажист львів, нарощування волосся львів ціни, лазерна епіляція у львові, нарощення нігтів львів ціни, солярій ціна, нарощування нігтів акрилом, воскова депіляція, візаж і макіяж, массажний салон, епіляція в зоні бікіні, пірсінг львів, салон краси шевченківський район

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.