Контакти

Фактична адреса:
79034, м. Львів, Городоцька
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СОФІЯ, ТАКСІ

Контакти

Фактична адреса:
79034, м. Львів, Городоцька
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79034, м. Львів, Городоцька

Діяльність

Широкий спектр послуг таксі за низькими цінами для приватних та корпоративних клієнтів: виїзд на певний час за попереднім викликом; послуга «від дверей до дверей»; трансфер; зустріч приїжджих на вокзалі/в аеропорті; доставка покупок з магазинів та аптек; доставка пакунків; супровід ділових зустрічей та урочистих церемоній; виїзд за місто; очікування клієнта; таксі-евакуатор; таксі-каністра; групові перевезення мікроавтобусами; корпоративні картки; та інше.

Для постійних пасажирів надаються знижки. Для користувачів, що уклали договір про обслуговування, передбачені додаткові послуги і спеціальні ціни.
Додаток виклику таксі. Ви забудете, що таке дзвінок в диспетчерські служби таксі.

Інформація

Софія-таксі – перевізник з багаторічним досвідом, який користується бездоганною репутацією в споживачів і лідирує в місцевих професійних рейтингах. Це безпечне економ таксі з найкращими цінами.

Компанія надає вичерпний перелік послуг таксі для приватних осіб і укладає договори про обслуговування з корпоративними клієнтами. Доставка пасажирів, товарів, пакунків, транспортний супровід ділових чи урочистих заходів, групові перевезення по місту і за його межами, евакуація транспортних засобів і забезпечення пальним у непередбачені й ситуації – ці та багато інших сервісів доступні за низькими цінами для жителів і гостей Львова.

Софія-таксі пропонує широкий вибір авто різного класу, якими керують лише професійні водії. Вони володіють достатнім досвідом водіння і навичками оптимізації заданих маршрутів, задля того, щоб скоротити шлях, обминути корки на дорогах і виконати перевезення максимально швидко. Всі пасажири Софія-таксі застраховані на час здійснення поїздки.

Всі машини мають відповідне ліцензування та довідки про регулярне техобслуговування, чисті та комфортні салони, відповідають сучасним стандартам комфорту і безпеки пасажирів.

Софія-таксі – вигідні тарифи на ідеальні поїздки!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Досяк Степан Орестович — директор
Оновлення даних: 30.05.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.